Uitgaan

Uitgaan

Dance Valley met Underworld als afsluiter in vallei Spaarnwoude

Underworld, Paul Kalkbrenner, Alok, Lucas & Steve, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Sven Väth en Claptone zijn zomaar een paar namen die op zaterdag 10 augustus op Dance Valley in Spaarnwoude staan.

Dance-Valley
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het programma van het iconische dancefestival Dance Valley is traditiegetrouw een samensmelting van alle relevante elektronische dance genres van het moment. Van techno tot urban en disco, de line-up van  internationale grootheden als nationale topacts bedient danceliefhebbers van alle kalibers. 

Sinds de eerste editie in juli 1995 haalt Dance Valley jaarlijks de beste artiesten uit de dancescene naar recreatiegebied Spaarnwoude. In combinatie met de meeste gekke stage designs, eclectisch entertainment en oogverblindende decors bezorgt Dance Valley haar bezoekers jaarlijks een epische en onvergetelijke ervaring.

“Dance Valley was ’s werelds eerste festival dat elektronische dansmuziek uit de duisternis van de nacht naar het licht van een evenement overdag bracht.” – Amsterdam Magazine

Dance-Valley1

Eerder dit jaar maakte de organisatie van Dance Valley haar indrukwekkende line-up met headliners bekend. Onder andere Underworld, Paul Kalkbrenner, Alok, Lucas & Steve, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Sven Väth en Claptone komen op zaterdag 10 augustus naar de vallei voor een magisch festival waar nog lang over nagepraat zal worden.
CONTACT
Dance Valley Festival
Oostbroekerweg 1, Velsen-Zuid
– 10 August
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Omgeving

Ook buiten Amsterdam kun je tal van bezienswaardigheden bewonderen en unieke plekken bezoeken. Nederland is een relatief klein land, dus je hoeft niet urenlang in de auto te zitten om in een kort tijdsbestek veel van deze hotspots te zien. Om je een idee te geven, wanneer je...

SUGGESTIES

De allerleukste dance festivals van Amsterdam in 2024

Amsterdam Magazine tipt de beste dance festivals van de stad.

festival 1

Het bezoeken van een dance festival behoort voor veel Amsterdammers tot het leukste uitje van de zomer. Jaarlijks worden er in Amsterdam tientallen elektronische muziek festivals georganiseerd. Van edgy festivals met nieuw talent tot tweedaagse mega-festivals met de grootste dj-namen op de line-up.


Lees meerContact

Dance Valley Festival
Oostbroekerweg 1, Velsen-Zuid
10 August
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.