Uitgaan

Uitgaan

A’DAM Toren opent VR gaming pop-up in Club Shelter

Waar de kelder van de A’DAM Toren voorheen ieder weekend gevuld was met muziek, dj’s en dansers, is het daar sinds de coronacrisis nu doodstil. De ‘1.5 meter samenleving’ maakt het de nachtclub voorlopig onmogelijk om open te zijn. Vandaar dat vanaf 1 juni op de plek van Club Shelter tijdelijk plaats wordt gemaakt voor A’DAM VR Game Park, Nederland’s grootste pop-up VR gaming experience.

ADAM_VR_Park
ADAM_VR_Park1x
ADAM_VR_Park3
ADAM_VR_Park2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Al 10 weekenden lang is de dansvloer van Club Shelter leeg. Op 12 maart moest de ondergrondse nachtclub haar deuren sluiten in verband met de coronacrisis. Het team van de A’DAM Toren heeft daarom de afgelopen weken gezocht naar een tijdelijke invulling van de kelder waar mensen zich, op gepaste afstand van elkaar, toch kunnen vermaken. De dansvloer van Club Shelter transformeert vanaf 1 juni in het grootste VR-gaming paradijs van Nederland.

“We speelden al langer met het idee om iets met VR te doen en de coronacrisis bracht dit in een stroomversnelling. Binnen 6 weken hebben met ons team een compleet VR park gerealiseerd. Het resultaat is een veelzijdige en prachtige verzameling van de beste VR-games van het moment – een mooie toevoeging aan onze toren.” – Sander Groet, Founding Partner A’DAM Toren

ADAM_VR_Park4

A’DAM VR Game Park
In het ondergrondse A’DAM VR Game Park ontdekken zowel beginnende als gevorderde gamers de meest exclusieve en nieuwste virtual reality games van dit moment – van sensationele 4D simulaties tot zinderende free-roaming zombie shooters en bloedstollende escape rooms. Met behulp van de meest geavanceerde technologie dompelen bezoekers zich onder in een andere dimensie. A’DAM VR Game Park bestaat uit 600m2 verdeeld in twee zones. De FREE ZONE is kosteloos toegankelijk voor iedereen en geeft bezoekers de keuze uit verschillende losse games voor €5. In de PLAY ZONE worden kleine groepen (max. 4 personen) langs een reeks aan exclusieve spellen begeleid. De groep beleeft deze spellen samen, maar kunnen daarbij wel op gepaste afstand van elkaar blijven.

Reserveren
Vanwege de RIVM maatregelen is het vanaf 1 juni alleen mogelijk om met een reservering via de website te komen gamen bij A’DAM VR Game Park.

CONTACT
A’DAM VR Game Park
Overhoeksplein 3, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...

SUGGESTIES

A’DAM Toren

Discover Amsterdam

Toren 1

De statige Toren Overhoeks, naast het EYE Filmmuseum in Noord, wordt de komende jaren getransformeerd tot uitgaansgelegenheid. Naast een ronddraaiend restaurant, twee clubs en een hotel krijgt het voormalige Shell-kantoor op 80 meter hoogte een skybar met panoramadek dat een geweldig uitzicht over de stad zal bieden. Een publiekstrekker die zich straks qua bezoekersaantallen makkelijk moet kunnen meten met andere hoogtepunten in Amsterdam. Tot die tijd kun je...

Overhoeksplein, Amsterdam


Lees meerMa’dam: Diner en borrel met het beste uitzicht van de stad

Eten, drinken en dansen in de A'dam Toren

adam-toren-amsterdamkopie

Hoog in de A’DAM Toren zit Ma’dam, een plek voor lunch, dineren, drankjes en dansen met een adembenemend uitzicht over de stad. Zodra de laatste borden leeg zijn transformeert het restaurant in de hoogste skybar van Amsterdam. Hier ga je heen voor de cocktails, het fijne publiek en Nationaal & Internationaal talent die voor de juiste beats zorgen. 

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meerMoon in A’DAM Toren is culinair genieten op grote hoogte

Het hoogste restaurant van Amsterdam staat onder leiding van chef Jaimie van Heije

moon-restaurant-amsterdam-1

Op de 19e verdieping van de A’DAM Toren zit één van de meest spectaculaire restaurants van Amsterdam. Onder leiding van chef Jaimie van Heije zorgt Moon voor een gastronomische beleving met een meer dan fantastisch uitzicht over de stad.

Overhoeksplein 3, Amsterdam


Lees meerContact

A’DAM VR Game Park
Overhoeksplein 3, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.