Uitgaan

Uitgaan

Bar en lounge The Allis geopend op begane grond in Soho House

Italiaans restaurant Cecconi’s op de begane grond van members-only club Soho House op de Spuistraat behoort al enige tijd tot één van de populairste restaurants van Amsterdam. Een deur opende onlangs The Allis, een bar en lounge dat net als Cecconi’s vrij toegankelijk is voor niet-leden van de internationale hotelketen.

TheAllis4-1
TheAllis1
TheAllis
TheAllis3
TheAllis5

De hotels van Soho House zijn wereldwijd een begrip. De private members club alwaar je naast slapen kunt eten, drinken, uitgaan, film kijken, sporten, zwemmen, werken en ontmoeten is zeer populair onder locals, zakenlui en reizigers. Veelal hippe en creatieve mensen die door de strenge ballotage commissie van Soho House zijn gekomen.

Wereldwijd telt Soho House 70.000 leden en 25 locaties in o.a. London, New York, LA, Berlijn, Barcelona, Mykonis, Hong Kong en Mumbai en Barcelona.

Soho House Amsterdam
Sinds enige jaren beschikt Amsterdam ook over een Soho House met net als in andere steden een lange wachtlijst geïnteresseerden om als member tot de exclusieve club toe te treden. Het hotel in het statige Bungehuis, op de hoek van de Spuistraat, Paleisstraat en Singel, beschikt over 2 restaurants, 3 bars, een club, een spa, een bioscoop, een sportschool en een zwembad op het dakterras.

CecconisAmsterdam

Cecconi’s
Voor leden en niet-leden is restaurant Cecconi’s op de begane grond van Soho House vrij toegankelijk. In dit zeer bijzonder ingerichte restaurant en bar proef je klassieke Noord-Italiaanse gerechten magnifiek klaargemaakt in een modern jasje.

The Allis
Nieuw in Soho House is The Allis, een zeer smakelijk ingerichte bar en lounge waar je net als bij Cecconi’s zonder lidmaatschap naar binnen wandelt. The Allis is een bijzondere plek om te borrelen, ontmoeten en ontspannen. De uitgebreide cocktail en wijnkaart komt met een fijn menu licht verteerbare gerechten. Het interieur bestaat net als de rest van Soho House Amsterdam uit veel kunst, antiek, vintage en design. The Allis is iedere vrijdag en zaterdagavond voor het publiek geopend.CONTACT
The Allis | Soho House Amsterdam
Spuistraat 210, Amsterdam
+31 20 888 0300
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

The Allis | Soho House Amsterdam
Spuistraat 210, Amsterdam
+31 20 888 0300
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.