Lifestyle

Lifestyle

Nieuw in de Negen Straatjes: de Haru Haru Beauty store

Na Rotterdam is het nu de beurt aan Amsterdam. De eerste K-beauty winkel van de stad heeft haar deuren geopend in de Negen Straatjes. Bij Haru Haru Beauty kan je terecht voor alle populaire nieuwe verzorgingsproducten uit Korea.

beauty-winkel-amsterdam
haru-haru-beauty
haru-koreaanse-beauty

Verzorgingsproducten uit Korea, ook wel K-beauty genoemd, nemen al langere tijd in populariteit toe in Amerika en Europa. Haru Haru Beauty is de eerste winkel in Amsterdam waar je heen kan voor deze fijne producten. Wat begon als een conceptstore in Rotterdam is uitgebreid naar een webshop en nu een nieuwe winkel in de Hartenstraat. Je kan hier terecht voor de nieuwste producten maar ook voor tips & tricks voor een persoonlijke verzorgingsroutine passend bij jouw huidtype.

haru-haru-beauty-winkel

Verkrijgbare merken zijn onder andere Benton, Enature, Son & Park, Qyo Qyo, Iunik, Klairs en Hello-Skin. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van ingrediënten, innovatie en ervaring bij gebruikers. Helemaal leuk is dat de meeste producten zeer betaalbaar zijn. 


CONTACT
Haru Haru Beauty
Hartenstraat 4, Amsterdam
+31 10 737 0315
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

9Straatjes_winkelgebied

WINKELGEBIED

9 Straatjes

Tussen de Leidsestraat en de Raadhuisstraat, de Singel en Prinsengracht, bevindt zich het populaire winkelgebied ‘De 9 Straatjes’. In de negen straatjes vind je bijzondere boutiques, flagship stores, specialistische winkels en vintage shops. Sinds mensenheugenis zitten er winkeltjes met huisraad uit vervlogen tijden. Uitblazen van het winkelen kan...

SUGGESTIES

PLUK: je favoriete ontbijtspot in de 9 Straatjes

Gezond ontbijten en lunchen tussen het shoppen door

pluk-amsterdam-brunch

Restaurant PLUK vind je in de levendige Negen Straatjes. Je kan hier niet alleen terecht voor een lekker ontbijtje of lunch maar ook voor take-away zoetigheden, accessoires en kleding.

Reestraat 19, Amsterdam


Lees meerAlles wat gelukkig maakt koop je bij Kauf Dich Glücklich

Koop je gelukkig bij deze wafel winkel turned conceptstore

concept-store-amsterdam-kauf-dich-glucklich

Tussen de Dam en de Rozengracht in vind je de Berlijnse conceptstore Kauf Dich Glücklich. Wat ooit begon als een wafelcafé waar je het vintage interieur kon kopen, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met mode, interieur, accessoires en cosmetica. Een one stop shop voor alles wat gelukkig maakt.  

Raadhuisstraat 40, Amsterdam


Lees meerHet perfecte cadeau vind je bij Things I Like Things I Love

Fijne interieur items, fashion en accessoires

things-i-like-things-i-love-conceptstore

Things I Like Things I Love is in rap tempo één van de beste spots van Amsterdam geworden voor als je opzoek bent naar een mooi cadeau. Hier vind je interieur items, accessoires en mode en met meerdere vestigingen verspreid over de stad is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Handig voor alle last minute cadeaukopers.

Eerste Constantijn Huygensstraat 25-27, Amsterdam


Lees meerContact

Haru Haru Beauty
Hartenstraat 4, Amsterdam
+31 10 737 0315
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.