Lifestyle

Lifestyle

Movements Yoga geroemd om haar hot yogalessen

Absolute Yoga is niet meer. De populaire yogastudio op de Overtoom heeft plaatsgemaakt voor Movements Yoga. Verwacht hetzelfde fijne interieur en rustgevende sfeer, maar nieuwe lessen. Het menu biedt verschillende traditionele Hot Yoga stijlen, Barre en Pilates.

yoga-studio-amsterdam-west
movementsyoga-amsterdam2-1

Movements Yoga is één van de fijnste plekken in Amsterdam voor een relaxte work-out. Geen muffe bedoeling of oude zweetluchtjes maar een strakke frisse studio van alle gemakken voorzien. In de zalen vind je iedere les matten met schone handdoeken. En zo zijn ook de kleedkamers ruim en voorzien van alle nodige verzorgingsproducten, zonder dat je hier extra voor hoeft te betalen. ’s Zomers is de Oosterse tuin een perfecte hide away en kan je je opfrissen in de buitendouches.

MovementsYoga-Amsterdam

Eerst uitproberen? Voor €49,- kan je een maand lang onbeperkt alle lessen volgen. Een perfecte manier om jouw favoriete stijl of leraar te vinden! Movements Yoga biedt iedere dag lessen aan tussen 7:00 en 21:00. Het volledige lesschema is te vinden op de website.


CONTACT
Movements Yoga
Overtoom 230, Amsterdam
+31 (0)20 75 29 027
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

Movements Yoga
Overtoom 230, Amsterdam
+31 (0)20 75 29 027
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.