Winkels

Winkels

STACH Fabulous Food Market, markt voor luxe versproducten

Van de nood een deugd maken moeten ze gedacht hebben bij STACH aan de Overtoom. ⁠Sinds het besluit van de overheid om de horeca vanwege het corona-virus te sluiten heeft STACH besloten om het café in haar winkel aan de Overtoom in te richten als STACH Fabulous Food Market, een minimarkt voor luxe versproducten.

Stach_JorisBijdendijk1

De lekkere winkels van STACH zijn open. Alleen is het niet meer mogelijk om de overheerlijke happen en dranken in de winkels te consumeren. De verse maaltijden, salades, sandwiches, zoetwaren, sapjes en koffie zijn alleen verkrijgbaar voor take away.

STACH Fabulous Food Market
In de winkel aan de Overtoom kun je in het restaurantgedeelte nu terecht in de STACH Fabulous Food Market, een pop-up store voor versproducten van lokale leveranciers. Alwaar deze leveranciers normaal gesproken enkel aan de horeca leveren, bieden zij hun verswaren nu rechtstreeks aan de consument. Hun oogst dreigt anders verloren te gaan. De foodmarket biedt heerlijke gerechten op basis van hun ingrediënten.

Support Your Local
In de STACH Fabulous Food Market vind je o.a. Oosterscheldekreeft van visserij Neeltje Jans uit Zeeland. Samen met Joris Bijdendijk maakte STACH een Hollandse asperge salade met Oosterscheldekreeft. Ook kun je er terecht voor entrecote, hamburgers, borrelham, boter, kaas en eitjes van de Lindenhoff uit Abcoude, groenten en Hollandse asperges van Kwekerij Osdorp. En heerlijke sausjes van huisvriend en chef Jan Willem Teunis. Kom langs, vul je boodschappenmand en steun hiermee de lokale leveranciers.

stach_amsterdam

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stel al jouw vragen aan sterrenchef @jorisbijdendijk en win zijn kookboek 💥⁠⠀ ⁠⠀ Vrijdag om 15.00 gaat @jorisbijdendijk samen met oprichter Stach Schaberg live hier op Instagram, om de opening van de nieuwe pop-up fabulous foodmarket op de Zeilstraat te vieren! Waar je natuurlijk ook zijn gerecht met Oosterschelde kreeft en groene appel-aspergedressing kan vinden. Dus wat wil jij weten van Joris? Misschien wel wat op dit moment zijn favoriete lokale ingrediënt uit het seizoen is, welk recept hij tipt dat íédereen kan maken zonder te mislukken en waar hij zelf als eerste gaat eten als de horeca weer open gaat? Stel jouw vragen hieronder in de comments! De 5 leukste vragen winnen het kookboek voor de lage landen van Joris Bijdendijk. ⁠⠀ ⁠⠀ #winnen #vraagmaarraak #popup #fabulousfoodmarket #supportourlocals #stachweetwatlekkeris #lekkerlive⁠⠀ ⁠⠀

Een bericht gedeeld door STACH food (@stach_food) op


CONTACT
STACH
Overtoom 112, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

STACH
Overtoom 112, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.