Winkels

Winkels

Cosmeticamerk Rituals opent concept store House of Rituals

Op steenworp van het pand in de Kalverstraat alwaar het succesverhaal in 2000 van start ging, opende cosmeticamerk Rituals onlangs een ‘state of the art’ concept store. House of Rituals is een 5 verdiepingen tellende winkelbeleving met restaurant, bar en mind spa.

HouseOfRituals
HouseOfRituals_Amsterdam
HouseOfRituals_Amsterdam2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO
In het karakteristieke Afrikahuis (bouwjaar 1892), gelegen op de hoek van Spui en Kalverstraat, waar voorheen modemerk Esprit en Caffe Esprit zaten, opende cosmeticamerk Rituals onlangs 5 verdiepingen tellende concept store van 2.700 vierkante meter.
.
360 Graden beleving
Geestelijk vader en eigenaar Raymond Cloosterman droomde al jaren van een flagship store in Amsterdam waar de wereld van Rituals tot uiting zou komen. Met House of Rituals wil de ‘Marketeer of the Year 2019’ nog één keer die onzekerheid beleven zoals hij voelde toen hij in de Kalverstraat de deuren van zijn eerste Rituals winkel opende.
‘Een mooi en spannend avontuur. Weer even helemaal uit de comfort zone’, aldus Raymond Cloosterman in een interview met Retailtrends.nl en waar ie tevens liet optekenen dat ie Walt Disney’s motto ‘If you can dream it, you can do it’ in een aantal van zijn overhemden heeft laten borduren.
Raymond_Cloosterman
.
Een plek om de geest tot rust te brengen
House of Rituals belooft een unieke ervaring op gebied van winkelen, stressverlichting en hospitality. Een 360 graden winkelbeleving alwaar gasten worden ondergedompeld in de luxe wereld van Rituals. Alles onder één dak. Van winkel tot horeca en mind spa.
.
Restaurant Rouhi
Op het Spuiplein, aan de achterzijde van House of Rituals, vind je Rouhi, een restaurant geïnspireerd op de keuken van het Verre Oosten alwaar men gerechten serveert die het lichaam, de geest en de ziel voeden. De naam ‘Rouhi’ is afkomstig uit een samensmelting van twee Arabische woorden ‘rouh’ en’i’, die samen ‘mijn ziel’ betekenen. Het prachtige interieur van restaurant komt uit de pen van interieurburo Estida.
.CONTACT
House of Rituals
Spui 10, Amsterdam
+31 20 705 5180
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

House of Rituals
Spui 10, Amsterdam
+31 20 705 5180
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.