Winkels

Winkels

Voor écht goede koffie ga je naar Friedhats FUKU Cafe

In Amsterdam West kan je vanaf nu terecht voor bijzonder goede koffie. FUKU Cafe is de nieuwe spot van horeca professional Lex Wenneker, die aardig wat prijzen op zijn naam heeft staan als Barista.

fuku-amsterdam-EvaBroekema
fuku-amsterdam
lex-wenneker-barista
fuku-koffie-amsterdam

Bij FUKU is koffie hoofdzaak en dat proef je. Mede-eigenaar Lex Wenneker begon zijn avontuur in 2011 met De Espressobus, waarmee hij op festivals en evenementen stond. Inmiddels is hij Nederlands Barista-kampioen van 2015, 2016 en 2018 en werd hij tweede bij de World Barista Championship 2018. Reden genoeg om te vertrouwen op zijn expertise. Op de kaart staan verder verschillende zoetigheden en kleine snacks, maar ook voor een biertje kan je er terecht. 

Friedshat koffie

De bonen bij FUKU Cafe komen van hun eigen Friedshat koffiebranderij, waar alleen de beste bonen worden geroosterd voor hun geweldige kwaliteitskoffie. Hierbij wordt er rekening gehouden met duurzaamheid en wordt alles rechtstreeks van boeren of vertrouwde importeurs gekocht. Inmiddels zijn er 6 verschillende smaken te koop, zodat je ook thuis écht goede koffie kan zetten. 

Openingstijden

Friedhats FUKU Cafe is van maandag tot donderdag van 8.00 t/m 15.00 uur geopend. Op vrijdag kan je er van 8.00 t/m 20.00 uur terecht, op zaterdag van 9.00 t/m 20.00 uur en op zondag van 8.00 t/m 18.00 uur.


CONTACT
Friedhats FUKU Cafe
Bos en Lommerweg 136, Amsterdam
0655298976
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Parel in Oost: Koffie & Wijnbar 4850

Voor perfect gebrouwen koffie en mooie wijnen

4850 amsterdam3

Opzoek naar een perfecte bak koffie of een goed glas wijn? 4850 in Amsterdam Oost heeft het allebei! Dit restaurant is van ontbijt tot diner open en is inmiddels een ontmoetingsplaats voor de buurt geworden.

Camperstraat 48-50, Amsterdam


Lees meerCoffee Concepts

Discover Amsterdam

DSC 7920

Amsterdam is packed with cool coffee bars. The newest addition to the Amsterdam coffee scene is Coffee Concepts. Located in a stunning corner house in the beautiful Old South area with the Vondelpark as backyard, you find a very cute cafe where they serve the best coffees, fresh juices and amazing art.

Jacob Obrechtstraat 5, Amsterdam


Lees meerAmbachtelijke chocolade haal je bij Chocolátl

Piekfijn chocolade atelier in de 9 Straatjes

chocolade-smaken-amsterdam-chocolatl

Liefhebber van chocolade? Dan is Chocolátl iets voor jou! Deze winkel in de Jordaan is gespecialiseerd in dit heerlijke zoete goed en biedt een grote selectie van ’s werelds beste chocolademakers. Hier ga je heen voor échte goede chocola.  

Hazenstraat 25-A, Amsterdam


Lees meerContact

Friedhats FUKU Cafe
Bos en Lommerweg 136, Amsterdam
0655298976
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.