Winkels

Winkels

Blend store Arte & Zayne maakt van thee een beleving

Het Nederlandse theemerk Arte & Zayne heeft haar eerste blend store geopend in het hart van Amsterdam. In het prachtige hoekpand aan de Singel maken ze van thee een echte beleving en kun alle vierentwintig verschillende theesoorten gratis proeven.  

arte-zayne-winkel
arte-zayne-amsterdam
arte-zayne-thee

Waar goede koffie al langere tijd als delicatesse wordt gezien, is de kunst van thee nog een beetje ondergewaardeerd. Arte & Zayne wil daar verandering in brengen en thee neerzetten als een bijzonder product. Met hun winkel brengen ze theesoorten naar Amsterdam vanuit alle streken van de wereld. Het creëren van deze blends is een verfijnd proces, welke veel toewijding en kennis vereist. Hierbij verschilt de kwaliteit enorm en hebben de verschillende smaken elk hun eigen bereidingswijze. Je kan bij Arte & Zayne gratis alle blends proeven en je hebt daarnaast de mogelijkheid dit met bijzondere food combinaties te proberen. Ze kunnen je hier alles vertellen over de bijzondere (biologische) ingrediënten en hun herkomst. De 24 verschillende smaken zijn prachtig verpakt en perfect als cadeautje aan jezelf of voor iemand anders.

arte-zayneOpeningstijden

Arte & Zayne is van dinsdag tot zaterdag van 12.00 t/m 20.00 uur geopend en op zondag van 12.00 t/m 18.00 uur.


CONTACT
Arte & Zayne
Singel 412, Amsterdam
06 14 750 305
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

Alles wat gelukkig maakt koop je bij Kauf Dich Glücklich

Koop je gelukkig bij deze wafel winkel turned conceptstore

concept-store-amsterdam-kauf-dich-glucklich

Tussen de Dam en de Rozengracht in vind je de Berlijnse conceptstore Kauf Dich Glücklich. Wat ooit begon als een wafelcafé waar je het vintage interieur kon kopen, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met mode, interieur, accessoires en cosmetica. Een one stop shop voor alles wat gelukkig maakt.  

Raadhuisstraat 40, Amsterdam


Lees meerCoffee Concepts

Discover Amsterdam

DSC 7920

Amsterdam is packed with cool coffee bars. The newest addition to the Amsterdam coffee scene is Coffee Concepts. Located in a stunning corner house in the beautiful Old South area with the Vondelpark as backyard, you find a very cute cafe where they serve the best coffees, fresh juices and amazing art.

Jacob Obrechtstraat 5, Amsterdam


Lees meerContact

Arte & Zayne
Singel 412, Amsterdam
06 14 750 305
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.