Het maken van schoenen die zowel mooi als comfortabel zijn; dat was en is de missie van ECCO sinds de oprichting in 1963. Eenvoudiger gezegd dan gedaan, want dit vereist zo veel meer dan alleen aan de tekentafel zitten. In feite passeert elk paar ECCO-schoenen de handen van ongeveer 220 mensen voordat het de winkel bereikt. Bovendien maakt ECCO leder voor zijn eigen leerlooierijen en produceert het schoenen in zijn eigen fabrieken. Op de Gelderlandplein-winkel vind je damesschoenen en tassen in de nieuwste stijlen.

De heerlijke schoenen van ECCO

ECCO staat toch wel bekend als het merk dat schoenen maakt die ‘ademen’. Deze schoenen hebben hun goede kenmerken en kwaliteiten allang bewezen. Sterker nog, een groot deel van de Nederlandse postbezorgers loopt op de comfortabele ECCO’s. Dit zegt natuurlijk alles over de eigenschappen van deze schoenen. In de ECCO winkel in Amsterdam kun je het perfecte paar vinden voor dames en direct een leuke tas erbij uitzoeken.


CONTACT
Gelderlandplein
Gelderlandplein 207, Amsterdam
+31 (0)88 008 82 86
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Gelderlandplein
Gelderlandplein 207, Amsterdam
+31 (0)88 008 82 86
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.