Winkels

Winkels

Zwartjes van 1883

Zwartjes van 1883, één van de oudste schoenenwinkels in Amsterdam, is door de hele stad uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om exclusieve herenschoenen. De altijd wisselende collectie in hun twee winkels bevat gerenommeerde Europese merken. Voorbeelden voor mannen, beschikbaar op beide locaties, zijn Santoni, Crockett & Jones en Magnanni. Daarnaast kun je op Gelderlandplein 219 terecht voor Arche, Paul Green, Peter Kaiser en Ugg. Ga naar hun online winkel om de huidige collectie te bekijken.

Herenschoenen van hoge kwaliteit bij Zwartjes van 1883 in Amsterdam

Herenschoenen moeten natuurlijk elegantie en stijl uitstralen, maar het is ook belangrijk dat de schoenen goed gezond zijn voor de voeten. Je voeten hebben steun nodig en deze steun wordt geboden door je schoenen, maar dit gaat alleen op wanneer je hoogwaardige schoenen draagt. Zoek jij een paar schoenen die goed voor je zijn én waar je met trots op kunt lopen? Dan vind je jouw ideale paar bij Zwartjes van 1883 in Amsterdam.


CONTACT
Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219, Amsterdam
+31 (0)20 644 14 71
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219, Amsterdam
+31 (0)20 644 14 71
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.