Winkels

Winkels

Pauw Mannen Luxury Tailoring

Aan het Gelderlandplein in Amsterdam zijn twee winkels van Pauw te vinden en één daarvan is helemaal ingericht naar de modesmaak van de hedendaagse man. In de herenwinkel vind je een samengesteld assortiment van onze Luxury Tailoring en Luxury Denim-collecties. Je kunt hier winkelen voor zowel formele als meer casual stijlen van verschillende merken, waaronder merken zoals Brunello Cucinelli, Aspesi, Finamore, Caruso, Incotex, Cesare Attolini en Jacob Cohen.

Unieke herenmode van Pauw in Amsterdam

Pauw staat bekend om zijn persoonlijke benadering van zijn klanten en is constant in ontwikkeling om het unieke karakter en de luxe van de collecties te behouden. Het Pauw-team heet je welkom in één van de winkels aan het Gelderlandplein. Naast de winkel speciaal voor heren, Pauw Mannen Luxury Tailoring, is er ook een Pauw winkel speciaal voor de dames die van exclusieve mode houden. Ga zeker eens een kijkje nemen als jij van hoogwaardige en trendy fashion houdt.


CONTACT
Gelderlandplein
Gelderlandplein 2, Amsterdam
+31 (0)20 722 08 09
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Gelderlandplein
Gelderlandplein 2, Amsterdam
+31 (0)20 722 08 09
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.