Winkels

Winkels

Winkelparadijs Magna Plaza

Achter het Koninklijke Paleis op de Dam staat een winkelcentrum dat qua architectuur en interieur de allure heeft van Het Rijksmuseum, Het Koninklijk Concertgebouw en de PC Hooftstraat.

Magna Plaza is een overdekt winkelcentrum in een historisch gebouw achter het Koninklijk Paleis. Dit voormalige postkantoor is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw en is nu een exclusieve winkelbestemming met meer dan 20 winkels en restaurants.

Van kleding en schoenen tot sieraden en kapsalons, het overdekte winkelcentrum Magna Plaza heeft een uitstekende variëteit aan winkels. Magna Plaza is alleen al vanwege de neogotische architectuur en het indrukwekkende interieur een bezoek waard – een combinatie van klassieke grandeur en een moderne winkelervaring.

Het voormalige Amsterdamse Hoofdpostkantoor is gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal achter het Paleis op de Dam. Het gebouw is opgetrokken in een mengvorm van neostijlen, waarbij met name neogotische en neorenaissancistische elementen zijn gebruikt.

 


CONTACT
Magna Plaza
Nieuwezijds Voorburgwal 182, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Magna Plaza
Nieuwezijds Voorburgwal 182, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.