Lifestyle

Lifestyle

AWAY Spa in W Hotel is dé plek voor een middag baden in luxe

In een voormalige bankkluis in de kelder van het W Hotel vind je AWAY Spa Amsterdam, een luxe spa met zwembad, jacuzzi, sauna en gym alwaar professionele beauty specialisten in een strak vormgegeven ambiance een pallet aan body treatments en massages bieden.

AWAY_Spa_W_Amsterdam1
AWAY_Spa_W_Amsterdam5
AWAY_Spa_W_Amsterdam4
AWAY_Spa_W_Amsterdam
AWAY_Spa_W_Amsterdam3
AWAY_Spa_W_Amsterdam2
AWAY_Spa_W_Amsterdam9
AWAY_Spa_W_Amsterdam6
AWAY_Spa_W_Amsterdam7
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

AWAY Spa in het W Hotel is een ideale plek om te ontsnappen aan de waan van de dag. Het luxueuze kuuroord in de voormalige kluis van de Kas Bank biedt alles wat je in een middagje spa en wellness zoekt. Van zwembad tot whirlpool, stoomruimte, Finse sauna, ijskoud dompelbad en ontspanning in de bar en lounge, niets ontbreekt in de mooiste spa van de stad. En na een dagje spa kun je in restaurants The Duchess en Mr. Porter in hetzelfde W Amsterdam aanschuiven voor een geweldig avondje dineren op niveau. 

Body Treatments
Naast de spafaciliteiten biedt AWAY Spa unieke behandelingen die gericht zijn op ontspanning en samenzijn. Dit maakt Away Spa tot dé perfecte gelegenheid voor verliefde setjes die samen iets bijzonders willen beleven in een ontspannen sfeer.

AwaySpaAmsterdam

In AWAY Spa Amsterdam vind je veel gouden details in het interieur verwerkt. Zelfs de jacuzzi is helemaal goud. Een verwijzing naar de verborgen bankkluis was voorheen vele goudstaven lagen opgeslagen. De spa betreed je via een vierduizend kilo zware kluisdeur.

Winnaar World Luxury Spa Awards Winner 2017
De World Luxury Spa Awards Winner 2017 biedt premium beauty behandelingen van 120 minuten voor twee personen. Terwijl jij en je geliefde nippen van de champagne, begint de romantische ontspanningssessie met een uniek ritueel voor de voeten, gevolgd door een verzachtende bodyscrub, een Anti-Aging Diamond Care Facial en een massage van 60 minuten in een kamer voor koppels.

Alles goud en diamant
In lijn met het decor kun je hier terecht voor de ultieme behandeling zoals de ‘Diamonds Don’t Lie Facial’, met Gemology-producten die huidveroudering tegengaan door middel van puur diamantpoeder.

CONTACT
AWAY Spa Amsterdam
Spuistraat 172, Amsterdam
+31 (0)20 811 26 50
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

The Duchess

Discover Amsterdam

w hotel29

Amsterdam is hot als het op hotels met internationale allure aankomt. Na de komst van wereldvermaarde hotels als Waldorf Astoria en Andaz naar de grachtengordel, openen super-de-luxe hotelketens als Soho House, W Hotel en W Residence binnenkort op een steenworp afstand van elkaar aan de Spuistraat, in respectievelijk het Bungehuis, het Rijkskantoorgebouw en De Kasbank. Met de komst van de hotels en bijbehorende restaurants en bars...

Spuistraat, Amsterdam


Lees meerMr. Porter steakhouse, cocktailbar en rooftop

Ontbijten en dineren met het beste uitzicht van Amsterdam

mrporter-amsterdam10

De rooftop-ervaring van dit kosmopolitische steakhouse en cocktailbar biedt een iconisch uitzicht op de oude stad en haar gebouwen. Mr. Porter is een creatie van Yossi Eliyahoo, bekend van MOMO, Izakaya, The Butcher en The Duchess.

Spuistraat 175, Amsterdam


Lees meerContact

AWAY Spa Amsterdam
Spuistraat 172, Amsterdam
+31 (0)20 811 26 50
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.