Lifestyle

Lifestyle

Renessence: Een revolutionair welzijnscentrum op de Zuidas

Renessence, gelegen op de Zuidas, is niet zomaar een wellness- en fitness boutique. Deze unieke plek nodigt je uit om je ware essentie te herontdekken en biedt een holistische benadering van welzijn. Renessence is ontworpen te verbetering van je mentale en fysieke gezondheid.

renessence-amsterdam
renessence-amsterdam5
renessence-amsterdam1
renessence-amsterdam4
renessence-amsterdam3
renessence-amsterdam2

Bij Renessence kun je even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en focussen op zelfzorg. De fraaie wellness boutique biedt innovatieve behandelingen die gericht zijn op herstel en verjonging, zoals massages, floating sessies, en zuurstofbehandelingen. De faciliteiten zijn ontworpen om je te helpen ontspannen, herstellen en herleven door middel van geavanceerde technologie en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen .

Behandelingen en Workouts
Renessence biedt een scala aan behandelingen en lessen, van yoga tot cryotherapie. Je kunt ontspannen met een massage, je evenwicht hervinden in een privé infraroodsauna, of je lichaam wakker schudden met een sessie in een ijsbad. De boutique biedt ook cryotherapie sessies, waarbij je lichaam wordt blootgesteld aan extreme kou, wat zorgt voor verjonging en herstel. Daarnaast zijn er studio yogalessen en verschillende fitnesslessen die je fysieke en mentale welzijn ondersteunen. Alle behandelingen en workouts bij Renessence zijn ontworpen om je te helpen ontspannen en je ware essentie te herontdekken.

“Bij Renessence kan je even tot jezelf komen. Re-balance, recharge en revive! Het is een plek waar je in verbinding staat met je ware essentie. We hebben verschillende tech treatments, massage en yoga. Om Renessence te beleven moet je het eigenlijk zelf ervaren. Iedereen is van harte welkom”, aldus founder Marjolein Meijer, in gesprek met OU Boutique.

Een harmonie van natuurlijk en technologisch
Het interieur van Renessence combineert natuurlijke materialen met roestvrij staal, wat verwijst naar de hoogwaardige technologie die wordt gebruikt in hun behandelingen. De balans tussen deze elementen creëert een rustgevende omgeving waar je kunt reflecteren en ontspannen. De open ruimte en de comfortabele zitplaatsen nodigen uit om even te ontsnappen en op te laden.

Renessence op de Zuidas biedt een unieke wellness ervaring die gericht is op zowel geestelijk als lichamelijk welzijn. Of je nu wilt ontspannen, herstellen of herleven, Renessence heeft een behandeling of workout die aan je behoeften voldoet. Het is een oase van rust in het drukke Amsterdam, waar je je ware essentie kunt herontdekken en weer in balans kunt komen.

@cravingsinamsterdam Renessence (Zuidas, Amsterdam). #spaday #infraredsauna #dateidea #datenightamsterdam #selfcare #amsterdambycravings #amsterdammer #amsterdamlocal #amsterdamtips #amsterdamguide ♬ Canon in D Major (Pachelbel) – Ian Post


CONTACT
Renessence
George Gershwinlaan 520, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Renessence
George Gershwinlaan 520, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.