Lifestyle

Lifestyle

Delilah Cosmetics laat je van binnen en buiten stralen

Aan éen van de mooiste grachten in Amsterdam vind je Delilah, de Nederlandse flagship store van het Britse cosmeticahuis dat vrouwen van alle leeftijden helpt om zich mooi van binnen te voelen en van buiten te stralen.

DelilahCosmetics

Bij Delilah Cosmetics op de Leliegracht vind je de complete collectie Delilah-producten van het bekende Britse cosmeticahuis. Naast professioneel make-up advies en geweldige schoonheidsbehandelingen, shop je hier lipgloss, lippenstift, oogschaduw, foundation, eyeliner, wenkbrauwpenceel, mascara uit de luxueuze en compacte collectie cosmeticaproducten.

Delilah Cosmetics, puur genieten voor dames!

Wie een bezoek brengt aan Delilah Cosmetics in Amsterdam voelt zich gegarandeerd een beroemdheid. Zo word je hier ook behandeld. Hier ben jij die bijzondere persoon die over de rode loper naar binnen mag lopen. Een unieke ervaring voor elke vrouw die houdt van beauty en een geweldig idee voor een uitstapje met vriendinnen onder elkaar.

Voor een onvergetelijke ervaring haalt Delilah je op in stijl, met een eigen limousine met chauffeur, en na je behandeling zetten ze je af op elke glamoureuze bestemming die jij wilt. Makkelijk om van te houden!

Wil jij voor één dag een echte ster zijn? Dan is Delilah Cosmetics dé place to be in Amsterdam!CONTACT
Delilah Cosmetics
Leliegracht 50D, Amsterdam
+31 (0)85 044 03 23
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

Cosmania is een walhalla voor cosmeticaliefhebbers op zoek naar nichemerken

Dé plek voor cosmetica van inspirerende, eigenwijze en gerenommeerde internationale beautymerken

CosmaniaAmsterdam3

De winkel van Cosmania op de Herenstraat is een oase van rust waar je naar hartenlust producten van inspirerende, eigenwijze en gerenommeerde internationale beautymerken kunt ruiken, voelen en kopen. De gepassioneerde eigenaren noemen hun salon een experience alwaar service en kennis hoog in het vaandel staan.

Herenstraat 19, Amsterdam


Lees meerC. Cosmetics & Care is hét adres voor natuurlijke cosmetica

Een instituut als het gaat om hoogstaande beauty producten en behandelingen.C. Cosmetics & Care is een winkel en schoonheidssalon in de Herenstraat waar men alleen met hoogstaande natuurlijke cosmeticaproducten werkt die stuk voor stuk weldaad aan je huid bieden.

Herenstraat 30, Amsterdam


Lees meerContact

Delilah Cosmetics
Leliegracht 50D, Amsterdam
+31 (0)85 044 03 23
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.