Lifestyle

Lifestyle

eFoilen: Elektrisch gedreven over het water door de lucht surfen

Net als je denkt dat ze alle watersporten wel zo’n beetje hebben uitgevonden maken we weer kennis met een nieuwe vinding. Na ons de afgelopen jaren op kitesurfen en suppen te hebben gestort, is er nu een nieuwe watersportsensatie; eFoilen.

FishFishEfoilAmsterdam1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Een eFoil is een elektrisch aangedreven board waarmee je met snelheid boven het water door de lucht surft. De naam eFoilen komt van de samentrekking E van electrisch en Foil van vleugel. Door de innovatieve fin onder de plank komt je eFoil al met een snelheid van 15 km per uur uit het water. Efoilen is toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan het binnen een uur leren en het gevoel van vliegen over het water is magisch

Om met de eFoil te kunnen luchtsurfen heb je geen golven of wind nodig. Het elektrisch aangedreven boord stuur je met je gewicht over het water. Men zegt dat je de nieuwe watersport snel onder de knie krijgt. Binnen een uur moet je al je eerste vlucht over het water kunnen maken. Wind-, kite- en golfsurfers krijgen deze sport extra snel onder de knie. Maak ook voor niet-watersporters is deze sport eenvoudig te leren. eFoilen is veilig en schoon en zeer verslavend.

FlyingFishEfoil1

eFoil-les op het Nieuwe Meer
Wanneer is de laatste keer dat je echt iets tofs en sportiefs op het water hebt gedaan? Op het Nieuwe Meer en op IJburg geven Flying Fish en eFoil Amsterdam les in eFoilen. Een standaard les duurt anderhalf uur 1,5 uur waarvan je maximaal 1 uur op het water bent en al snel korte vluchtjes maakt. Vanaf 12 jaar kan je leren eFoilen. Een maximale leeftijd is er niet mits je nog een beetje lenig bent en kan zwemmen. Naast een elektrisch aangedreven eFoil board kun je ook eFoilen op een surfplank en kiteboard. 
CONTACT
Flying Fish Efoil School Amsterdam
Jollenpad 10, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Flying Fish Efoil School Amsterdam
Jollenpad 10, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.