Restaurants

Restaurants

Waar eet je de lekkerste burger in Amsterdam?

In Amsterdam vind je op elke hoek en in elke wijk een hamburgerrestaurant. Maar waar eet je de lekkerste burger van Amsterdam? Amsterdam Magazine zocht het uit. Eet smakelijk!

Hamburger000000000

Ellis Gourmet Burger

Gek van hamburgers, check dan deze Belgische smaakmaker

ellisgourmetburger-amsterdam

Amsterdam is in de ban van de gourmet burger. Wekelijks openen nieuwe hamburgerbars hun deuren met briljante namen als Burgermeester, Burgerzaken, Geflipt, The Butcher en Frits. Alwaar je vroeger stiekem de McDonalds indook, zijn burgerbars nu uitgaansplekken waar je graag gezien wordt. Je komt er niet alleen voor de wagyuburger met eendelever en truffelolie, maar ook voor de cocktails en speciaalbieren.

Prinsengracht 422, Amsterdam


Lees meerThe Roast Room

Discover Amsterdam

R0184 kopie

De mensen achter het succes van visrestaurant Vis aan de Schelde opende onlangs op een steenworp afstand, The Roast Room, een unieke vleesbelevenis. Omgeven door ambacht, open keukens en het stoere maar klassieke interieur geniet je van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. The Roast Room bestaat uit The Roast Bar, een brasserie-style restaurant, en de De Rotisserie, een fine-dining restaurant op...

Europaplein 2, Amsterdam


Lees meerGordon opent The Burger Room in Museumkwartier

Na healthy koffies en lunch nu hamburgers en shakes

the-burger-room-amsterdam

Op de Paulus Potterstraat in het Museumkwartier opende onlangs The Burger Room, een nieuw burgerrestaurant van Gordon. Naast het nieuwe restaurant, een deur verder, opende de bekende zanger en presentator al eerder Blushing, een koffie- en healthbar met terras.

Paulus Potterstraat 30, Amsterdam


Lees meerDeer Mama: Vegan Mylk en Burgerbar in de Pijp

De eerste vegetarische melk en burger bar in Amsterdam

deer-mama-vegan-de-pijp

Vegan restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond. Onze nieuwe favoriet in de Pijp is Deer Mama. Voor silky smooth mylkshakes, goede burgers, fantastische taartjes en meer lekkers!

Ceintuurbaan 71, Amsterdam


Lees meerThe Food Department opent binnenkort in Magna Plaza

Luxe winkelwalhalla nu ook culinaire hotspot

MagnaPlaza FoodDepartment

Amsterdam heeft er binnenkort een heuse foodhal bij. En wat voor één? Op de tweede verdieping van Magna Plaza opent in april The Food Department, een 1.100 vierkante meter tellende foodhal alwaar 16 bekende restaurants hun lekkerste happen en sappen serveren.

Nieuwezijds Voorburgwal 182, Amsterdam


Lees meerRotisserie

Discover Amsterdam

Rotisserie

Bij Rotisserie draait het om juicy chicken, double patty burgers, pulled pork, chicken wings en oysters kilpatrick. Om je vingers bij af te likken, zo lekker. Rotisserie is geïnspireerd op bar & take-away outlets zoals je tegenkomt in Brooklyn. Dat vind je terug op het menu en in het interieur waar met rauwe materialen een 'alley-like' vibe is neergezet. Voorin de markante rotisserie krijg je een kijkje in...

De Clercqstraat 81, Amsterdam


Lees meerCannibale Royale

Discover Amsterdam

cannibaleroyale1

Steakrestaurant Cannibale Royale opende het afgelopen jaar meerdere restaurants in Amsterdam. Naast de eerste vestiging in de Handboogstraat nabij 't Spui vind je Cannibale Royale nu in de Lange Niezel op de Wallen, de Ruysdaelkade in de Pijp en de Mt. Ondinaweg in Amsterdam Noord. Vlees van de houtskoolgrill, lekker bier, mooie wijnen en goede muziek, zijn de pijlers waar het bij Cannibale Royale om draait....

Ruysdaelkade 149, Amsterdam


Lees meer
Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.