Restaurants

Restaurants

The SIREN: Stijlvol Mediterraans dineren en uitgaan op niveau

Met de komst van restaurant The SIREN op het Rokin, krijgt Amsterdam een nieuwe parel in haar culinaire kroon. Dit Mediterrane meesterwerk, verspreid over twee verdiepingen van een van de meest iconische erfgoedgebouwen van de stad, belooft een unieke ervaring die verder gaat dan alleen eten. The SIREN is een plek die je meeneemt naar een betoverende wereld vol culinaire en entertainment verrassingen.

the-siren-amsterdam2
the-siren-amsterdam1
the-siren-amsterdam4
the-siren-amsterdam3
the-siren-amsterdam11
the-siren-amsterdam9
the-siren-amsterdam6
the-siren-amsterdam8
the-siren-amsterdam7
the-siren-amsterdam5
the-siren-amsterdam12
the-siren-amsterdam10
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Bij The SIREN draait alles om het vieren van het leven. Het restaurant biedt een volledig à la carte Mediterrane menu, een intieme privé-eetkamer en een levendige loungebar die doorgaat tot in de vroege uurtjes. Verwacht heerlijk eten, onvergetelijke service en legendarische vibes van onze live performers. Zin in iets bijzonders? Pak iets van de Champagnekar. Wil je de hitte voelen? Neem plaats bij de open keuken met het live houtskoolstation.

Een Onderwaterwereld van Smaak

The SIREN draait niet alleen om eten, het gaat om het creëren van een meeslepende ervaring die je naar het hart van de Mediterrane tradities transporteert met warme en professionele gastvrijheid. Het concept komt van de gerenommeerde horecaondernemers Roy en Mike Poppes en Michiel Dekker, die eerder al indruk maakten met SECRET GARDEN in de Reguliersdwarsstraat.

“Met The SIREN creëren we een ruimte die gasten meeneemt naar een wereld van magische verleiding. Een onderwaterwereld waar we onze gasten uitnodigen om te genieten van de beste gerechten en cocktails,” aldus eigenaar Mike Poppes.

Atlantis in Amsterdam
Het interieur van The SIREN, ontworpen door architect Will Erens van Too Many Agencies, is geïnspireerd op de onderwaterwereld van Atlantis. Van de mediterrane kusten van Israël tot de Franse Middellandse Zee, alle indrukken en architectonische vondsten van verschillende bouwstijlen zijn gecombineerd in het interieurontwerp. Dit zorgt voor een unieke, sfeervolle ambiance die je echt het gevoel geeft onder water te zijn.

the-siren-amsterdam4

Het Menu
Het culinaire aanbod bij The SIREN is een viering van de Mediterrane keuken, met gerechten uit Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland. Van huisgemaakte pasta’s en broden tot verse zeevruchten en vleeswaren, elk gerecht wordt met precisie en passie bereid door executive chef Lein Schoe en head-chef Michael Mulas, beiden bekend om hun expertise in de Mediterrane keuken. Naast de menukaart is er een zorgvuldig samengesteld wijn- en cocktailmenu, met exclusieve selecties die de smaken van het Middellandse Zeegebied vieren. En dan is er nog de champagnekar, die met slechts één druk op de champagne-knop, welke bij elke tafel te vinden is, direct naar je tafel komt.

Een Betoverende Naam
De inspiratie voor de naam The SIREN komt van de mythische verhalen over een sirene genaamd “Amphitrite,” die getrouwd was met Poseidon. Deze betoverende naam weerspiegelt perfect de magische ervaring die The SIREN biedt.

The SIREN is niet zomaar een restaurant, het is een bestemming waar elke maaltijd een reis is, elke avond een viering, en elke bezoeker een eregast. Kom en ontdek dit Mediterrane meesterwerk aan het Rokin en laat je betoveren door de smaken, de sfeer en de legendarische gastvrijheid van The SIREN. Een magische onderwaterwereld vol culinaire hoogstandjes en onvergetelijke momenten te ervaren.
CONTACT
The SIREN
Rokin 83, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

The SIREN
Rokin 83, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.