Restaurants

Restaurants

Restaurant Barracuda favoriet onder visliefhebbers

Restaurant Barracuda in Noord is de culinaire sensatie van het moment. Het visrestaurant, gezeten in een industriële loods nabij de oevers van het IJ, werd in Het Parool met een 9 van culinair journalist Mara Grimm bekroond. Sindsdien weten vishebbers het restaurant blind te vinden. 

barracuda-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De Aambeeldstraat is de culinaire parel van Amsterdam Noord. Met restaurants Goudfazant, Hangar, FC Hyena, Matto en Barracuda, en restaurants De VerbroederIJ, Zamen, Skatecafe en Taqueria Coba op steenworp is het nog moeilijk kiezen waar je wil eten, als je al een reservering weet te krijgen. 

Het vismenu
Wat is Barracuda een geweldig feest om te eten! Van oesters, gekookte garnalen, krabbenpoten, garnalenkroketjes, salade niçoise, schelpjes in witte wijn tot kibbeling, sardines en calamaro plancha, en zeeduivel uit de oven. En niet te vergeten; de fritto misto, bestaande uit gefrituurde calamari, ansjovis en gamba’s. Alle zeevis komt voorbij en wordt in gulle porties geserveerd.

Visrestaurant Barracuda opende onder het motto ‘betaalbaar, simpel en niet pretentieus’, en dat devies pakt goed uit. Het familierestaurant wordt massaal bezocht en de reacties zijn lovend. Om iedereen een kans te geven om er te eten, worden niet alle 250 zitplaatsen online aangeboden om te reserveren. De helft van onze tafels is om te reserveren, de andere helft is voor inloop, om niemand teleur te stellen. Wat kan het leven simpel zijn. Heerlijk!
CONTACT
Restaurant Barracuda
Aambeeldstaat 10, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker...


Contact

Restaurant Barracuda
Aambeeldstaat 10, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.