Restaurants

Restaurants

Nonna: Traditioneel Italiaans familierestaurant anno nu

Aan Italiaanse restaurants in Amsterdam geen gebrek. Toch kon Oud-West nog wel een goed restaurant met traditionele Italiaanse keuken gebruiken, moet acteur Thijs Boermans hebben gedacht toen hij zijn droom om een Italiaans restaurant te openen zag uitkomen. 

sophia-loren-kookboek2

Met zakelijk partner Tijn Verstappen (o.a. bekend van restaurants Van ’t Spit, Le Forel, Trees, Pepito, Gertrude, Linguini en La Parole en Pazzi) opende Boermans onlangs; Nonna, een restaurant met Italiaanse gerechten zoals alleen Italiaanse grootmoeders ze klaarmaken en met liefde doorgeven aan de volgende generatie moeders.

“Nonna is een ode aan alle lieve oma’s (en vrouwen) op de wereld die onvoorwaardelijk voor ons klaarstaan en dat vooral uiten in de vorm van grote hoeveelheden lekker eten”, aldus Boermans.

sophia-loren-kookboek1

Het menu van Nonna
Het menu van Nonna is een smakelijke verzameling klassieke pasta’s, zoals pasta carbonara, arrabiata en bolognese, en traditionele gerechten zoals melanzane, lasagne, gnocchi en risotto. Uit de houtoven schept men pizza’s naar Zuid-Italiaans recept, en om het af te maken is er steak en verschillende gegrilde visgerechten. De pasta’s worden In grote hoeveelheden aan tafel geserveerd in een grote pan, waar je met de hele tafel van geniet.


CONTACT
Nonna
Jan Pieter Heijestraat 110, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

Nonna
Jan Pieter Heijestraat 110, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.