Restaurants

Restaurants

Het vernieuwde Pacific Amsterdam is geopend

Je kan vanaf nu weer op het Westergasterrein terecht bij het vernieuwde Pacific Amsterdam. Hier ga je heen voor het fijne terras, goed eten, gezellig borrelen en dansen tot laat op de beats van Amsterdams muzikaal talent.

pacific-amsterdam-opening
pacific-amsterdam-restaurant
pacific-amsterdam-west

Op 9 mei 2019 heeft het vernieuwde Pacific Amsterdam haar deuren geopend. De menukaart is een hele fijne mix van Internationale bites en gerechten. Zo zijn er voor de borrel onder andere Vietnamese loempia’s van de Albert Cuyp, Pastrami sliders en frietjes van Frites uit Zuyd te bestellen. De dinerkaart bestaat uit kleine en grote gerechten om te delen. Denk aan Charcuterie van wild, Kabeljauw met witte asperges en Brie uit de oven met desemtoast. Naast borrelen en goed eten, is er een volledig nieuw muzikaal programma. Zo is het iedere vrijdagavond feest tijdens Disco Pacifico en kan je veel meer avonden dansen verwachten. Hou voor het volledige evenementen programma de Facebook pagina in de gaten.

Openingstijden

Pacific Amsterdam is van zondag tot woensdag van 09:00 t/m 01:00 uur geopend. Op donderdag kan je er van 09:00 t/m 03:00 uur terecht en op vrijdag en zaterdag van 10:00 t/m 04:00 uur.

 


CONTACT
Pacific Amsterdam
Polonceaukade 23, Amsterdam
020 488 7778
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Westergas – The Other District, nieuwe naam Westergasfabriek

Westergasfabriek verandert van naam en koers

westergas-the-other-district3

De nieuwe eigenaren van de Westergasfabriek veranderen de naam van het culturele terrein in ‘WESTERGAS, The Other District’ en varen vanaf deze lente een nieuwe koers. Verwacht een creatief dorp vol verrassende initiatieven op gebied van cultuur, eten en drinken, sport, familie, natuur en nachtleven.

Pazzanistraat 33, Amsterdam


Lees meerRestaurant Fijnkost opent nieuwe locatie in West

Na het Vondelpark nu ook open in het Westerpark

fijnkost-amsterdam

Fijnkost zat al een tijdje in Amsterdam Zuid, op een prachtige locatie aan het Vondelpark. Vanaf nu kan je ook bij ze terecht voor gezelligheid en fijne gerechten in West, om de hoek van het Westerpark.

Van Limburg Stirumplein 20, Amsterdam


Lees meerContact

Pacific Amsterdam
Polonceaukade 23, Amsterdam
020 488 7778
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.