Restaurants

Restaurants

Voor een Afternoon Tea beleving ga je naar het Waldorf Astoria

Het Waldorf Astoria is gelegen in een prachtig pand aan de Amsterdamse grachten. Wil je een keer echt uitpakken met een uitgebreide brunch? Ga hier dan heen voor hun fantastische Afternoon Tea.

 

afternoon-tea-high-tea-amsterdam
afternoon-tea-amsterdam-hotel
waldorf-astoria-amsterdam
waldorf-tuin-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Al vijf jaar is de Afternoon Tea een traditie bij het Waldorf Astoria hotel, die in de weelderige en toch intieme lobby wordt geserveerd. Als je op zoek bent naar een luxe en zeer uitgebreide high tea, iets te vieren hebt of iemand wilt verassen, dan is dit de plek om te zijn. Verwacht meesterwerkjes van patissier Vipin Charly, scones en verschillende hartige mini sandwiches. Natuurlijk wordt al dit lekkers vergezeld door bijzondere theesoorten en verse sappen.

afternoon-tea-waldorf-amsterdam

De Afternoon Tea wordt altijd geïnspireerd door de tijd van het jaar. In de lente met heerlijke frisse smaken en vrolijke kleuren en ’s winters een speciale kerst editie.
CONTACT
Waldorf Astoria
Herengracht 542, Amsterdam
020 718 4600
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Waldorf Astoria
Herengracht 542, Amsterdam
020 718 4600
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.