Restaurants

Restaurants

The Gaia maakt het Rembrandtplein weer hip

Het Rembrandtplein is een nieuwe aanwinst rijker. Gevestigd in het NH Schiller Hotel opende onlangs restaurant, lounge en late night cocktailbar The Gaia. Verwacht ragfijne Mediterraanse/Aziatische gerechtjes en cocktailklassiekers in een sfeervolle art deco ambience.

TheGaiaAmsterdamx
TheGaiaAmsterdam gerecht
TheGaiaAmsterdam1x
cocktail the gaia restaurant amsterdam

Chef Ayt Erdogan volgt in zijn keuken de voormalige Zijderoute, van Zuid-Europa naar Arabië, Centraal Azië en India. Het menu van The Gaia is samengesteld met gebruik van Westerse technieken, veelal Oosterse ingrediënten en gebaseerd op de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Hierbij staat ieder element voor specifieke smaken, kleuren en texturen. Dit heeft geresulteerd in een uiteenlopende kaart met verrassende gerechten als peking eend, harira quinoa, moussaka, veal met aubergine en aardappelpuree a la Robuchon.

the gaia restaurant amsterdam

De keuken is dagelijks tot 11 uur geopend, dus ook voor late night dinners kan je hier terecht. Het art deco interieur geeft het idee van een New Yorkse Jazz club en zorgt voor een perfecte sfeer om het uitgebreide cocktail menu uit te proberen. Laat je verrassen door klassieke cocktails met toevoeging van Oosterse smaken of ga voor het onbekende van de wijnkaart, gevuld met wijnen die standhouden tegen de krachtige kruiden van de chef.

Openingstijden
The Gaia is geopend van zondag tot donderdag van 11.00 tot 23:00 uur. Op vrijdag en zaterdag sluit de bar om 2.00 uur.


CONTACT
The Gaia
Rembrandtplein 26, Amsterdam
+31 20 554 0723
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

The Gaia
Rembrandtplein 26, Amsterdam
+31 20 554 0723
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.