Restaurants

Restaurants

Mannen achter Daalder nemen Lokaal Edel over

Eén van de meest geweldige terrassen van Amsterdam West komt in handen van Frans van Dam en Dennis Huwaë, de mannen achter Daalder. Deze zomer zal Lokaal Edel in rijksmonument Het Sieraad heropenen als casual fine dining restaurant.

LokaalEdelx
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Naast Frans van Dam en Dennis Huwaë zullen Erik van Wilsum en Frank Hekelaar van Tobacco Theater de exploitatie van het restaurant en de bijbehorende evenementenlocatie Het Sieraad bestieren. Dat belooft dus veel goeds.

Groots talent
Chef Dennis Huwaë wordt binnen de restaurantbranche gezien als groots talent. Kenners tippen Dennis al jaren als toekomstig ontvanger van een Michelinster. Na jarenlang als rechterhand van Moshik Roth in &Samhoud Places aan de kachel te hebben gestaan, werd Huwaë als mede-eigenaar van Restaurant Daalder vorig jaar door GaultMillau verkozen tot Talentvol Chef 2018.
CONTACT
Lokaal Edel
Postjesweg 1, Amsterdam
+31 20 799 5000
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

Lokaal Edel
Postjesweg 1, Amsterdam
+31 20 799 5000
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.