Uitgaan

Uitgaan

Gebrouwen door Vrouwen de Bar

Gebrouwen door Vrouwen is de harten van de Nederlandse speciaalbier liefhebber sinds 2013 aan het veroveren. Wat is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen, is uitgegroeid tot een merk met verschillende bieren verkrijgbaar bij menig bar en supermarkt. 

gebrouwendoorvrouwenkopie
gebrouwen-door-vrouwen-de-bar
gebrouwen-door-vrouwen-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Gebrouwen door Vrouwen is begonnen in de keuken van twee zussen, in een pan van 35 liter. Een paar jaar en veel experimenten verder, zijn er inmiddels 8 verschillende biertjes verkrijgbaar.

Gebrouwen door Vrouwen Bar

De smaakvolle, frisse en licht zoete bieren kan je nu ook bij hun eigen Gebrouwen door Vrouwen Bar krijgen. Ze hebben een fijn terras, gezellige bardames en wel 12 bieren op de tap. Op het menu vind je daarnaast heerlijke gerechten en snacks, alles bereid met lokale en duurzame producten. Tip: Reserveer voor een leuke avond uit met collega’s of vrienden de tafeltap. Je krijgt dan je eigen fust die je aan tafel met de groep leeg kan drinken.

Openingstijden

De Gebrouwen door Vrouwen Bar is van zondag tot donderdag van 11.00 t/m 01.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag van 11.00 t/m 03.00 uur.
CONTACT
Gebrouwen door Vrouwen Bar
Jan Pieter Heijestraat 119D, Amsterdam
020 854 5277
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

Westergasterras

Discover Amsterdam

2789 westergas restaurant

Eén van de mooiste terrassen van Amsterdam is zonder twijfel het terras van het Westergasterras, gelegen op het groene terrein van de historische en culturele Westergasfabriek. Terrasliefhebbers strijken maar wat graag neer op deze populaire hotspot in West. Ook in de koude herfst- en wintermaanden is het hier goed toeven. Met een verwarmd terras, een openhaard en ramen rondom biedt het Westergasterras een prachtig panoramisch...

Klönneplein 4-6, Amsterdam


Lees meerBar Bukowski

Discover Amsterdam

03 22

Het gezellige en stijlvolle buurtcafé Bar Bukowski is de nieuwste hotspot van Oost waar het gebeurt. Van ‘s ochtends 8 uur tot 's avonds laat is de hoek tegenover het Oosterpark de place to be voor ontbijt, lunch en goede koffie. Daar waar de leukste mensen van Oost elkaar ontmoeten. In het weekend kun je in een aparte ruimte aanschuiven aan Henry’s Bar, een cocktailbar...

Oosterpark 10, Amsterdam


Lees meerThe Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ’s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meerContact

Gebrouwen door Vrouwen Bar
Jan Pieter Heijestraat 119D, Amsterdam
020 854 5277
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.