Uitgaan

Uitgaan

Prins & Aap: Oase van Amsterdamse gezelligheid

Verscholen in het Andaz Amsterdam Prinsengracht hotel, bruist Prins & Aap als een waar Amsterdamse oase. De naam, die zowel Prins als Aap (afkorting voor Andaz Amsterdam Prinsengracht) vernoemt, zet de toon: hier ontmoet verfijning speelsheid in een ambiance die bruist van leven.

prins-aap-andaz-hotel1

De nieuwe hotspot Prins & Aap is een heerlijke plek om te ontspannen na een dagje slenteren door de stad. De sfeer is er ongedwongen en uitnodigend, met een knipoog naar de rijke historie van de stad. Het interieur, met zijn warme kleuren en Dutch design details, ademt comfort uit.

De cocktails van Prins & Aap zijn fenomenaal. De award-winning bartender Nikos Bakoulis creëert hier unieke cocktails, geïnspireerd op de biodiversiteit van het leven. Of je ze nu geschud recht voor je neus krijgt of geniet van de unieke cocktailtap, elk drankje is een beleving.

Het menu van Prins & Aap is een feest voor de zintuigen. De getalenteerde chefs toveren met verse, lokale ingrediënten en verrassen je met creatieve gerechten die perfect passen bij de ambiance.

Meer dan alleen een bar & bistro
Prins & Aap is meer dan alleen een bar & bistro. Het is een plek waar je kunt samenzijn met vrienden, familie of collega’s. Geniet van livemuziek op vrijdagavond, of schuif aan voor een speciale ‘zondagse brunch’.

Conclusie: Onweerstaanbaar Amsterdams
Prins & Aap is een onmisbare stop voor iedereen die Amsterdam bezoekt. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke cocktail, een smaakvolle maaltijd of gewoon een gezellige plek om te ontspannen, hier vind je het. Laat je meevoeren door de unieke ambiance en ervaar de pure Amsterdamse gastvrijheid.


CONTACT
Prins & Aap
Prinsengracht 587 , Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

9Straatjes_winkelgebied

WINKELGEBIED

9 Straatjes

Tussen de Leidsestraat en de Raadhuisstraat, de Singel en Prinsengracht, bevindt zich het populaire winkelgebied ‘De 9 Straatjes’. In de negen straatjes vind je bijzondere boutiques, flagship stores, specialistische winkels en vintage shops. Sinds mensenheugenis zitten er winkeltjes met huisraad uit vervlogen tijden. Uitblazen van het winkelen kan...


Contact

Prins & Aap
Prinsengracht 587 , Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.