Uitgaan

Uitgaan

Bar Bukowski

03 22
06 22
042
02 21
01 21
07 21
15 21
181
161
221

Het gezellige en stijlvolle buurtcafé Bar Bukowski is de nieuwste hotspot van Oost waar het gebeurt. Van ‘s ochtends 8 uur tot ’s avonds laat is de hoek tegenover het Oosterpark de place to be voor ontbijt, lunch en goede koffie. Daar waar de leukste mensen van Oost elkaar ontmoeten. In het weekend kun je in een aparte ruimte aanschuiven aan Henry’s Bar, een cocktailbar waarvan de naam net als Bar Bukowski een knipoog is naar de Amerikaanse schrijver, dichter en gezelligheidsdrinker Henry Charles Bukowski (1920-1994).

Bij Bar Bukowski en Henry’s Bar moet je zijn. Van eggs benedict tot flamkuchen en niet te vergeten het enorme cocktail aanbod. Alles is hier top. Het heeft een ruige allure en stijl. Van het plafond tot de menukaart. Alles ademt een aantrekkelijke soort van distinctie.


CONTACT
Oosterpark 10, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen...


Contact

Oosterpark 10, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.