Restaurants

Restaurants

Restaurant C van chef Michiel van der Eerde

De C in Restaurant C staat voor Celsius, een uniek restaurantconcept van chef-kok Michiel van der Eerde die er samen met chef-kok Arnout van der Kolk voor hoogstaande gerechten zorgt.

foto-2-1

Bij de koude en warme gerechten van dit restaurant ontdek je het belang van diverse temperaturen voor je culinaire beleving. Zo kan zowel de smaak als de textuur van een gerecht volledig veranderen wanneer je dit op 20 graden, 80 graden, 100 graden of zelfs 200 graden bereidt.

Menu

De menukaart bij Restaurant C bestaat dan ook uit gerechten die op verschillende temperaturen zijn onderverdeeld. Rauwe gerechten die geserveerd worden onder de 20 graden, zachtgekookte heerlijkheden op 80 graden, gekookte en gestoomde gerechten op 100 graden en de grill en tempura op 200 graden.

Open keuken en terras

De open keuken middenin het restaurant draagt daarnaast bij aan de beleving van dit culinaire spektakel. Je kunt hier namelijk eten aan de keukenbar en met de chef-koks meekijken terwijl ze hier de heerlijkste gerechten bereiden. Zodra het weer het toelaat, kun je ook genieten op het prachtige terras aan de Wibautstraatzijde van het restaurant.

Bar C en C van Cocktails

In het restaurant vind je ook Bar C. Dit is een fraaie bar aan de voorzijde van het etablissement waar je dagelijks kunt lunchen en uiteraard borrelen. Daarnaast speelt de C van Cocktails hier een belangrijke rol. Je kunt hier dan ook de meest heerlijke cocktails bestellen. Ditzelfde geldt voor een heerlijk koud biertje en een goed glas wijn.

Openingstijden Restaurant C

Restaurant C is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de sluitingstijd om 3.00 uur en de rest van de week om 1.00 uur.

 


CONTACT
Restaurant C.
Wibautstraat 125, Amsterdam
+31 20 210 30 11
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

Restaurant C.
Wibautstraat 125, Amsterdam
+31 20 210 30 11
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.