Restaurants

Restaurants

Een favoriet in de Beethovenstraat: Brooks

Brooks is een ontmoetingsplaats voor freelancers, ouders met kinderen, koppels en groepen vrienden in het mooie Amsterdam oud zuid. Je kan er terecht voor een goede kop koffie, een heerlijke brunch of een volledige avond uit met heerlijk eten en cocktails.

brooks-amsterdam-1
brooks-amsterdam1
brooks-amsterdam
brooks-amsterdam-zuid
brooks-lunch-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Bij Brooks houden ze vast aan basisprincipes zoals vriendelijkheid, kwaliteit van het eten en goede service. Deze principes en het gezellige, op een huiskamer geïnspireerde, interieur zorgen ervoor dat je je er meteen thuis voelt. En, ze zijn bijzonder kindvriendelijk, dus ook voor een familie uitje is dit een goede keuze. Op het menu vind je klassieke internationale gerechten zoals American Pancakes met vers fruit, Eggs Benedict, Philly Cheese Steak Sandwich en gezonde salades voor ontbijt of lunch. De dinerkaart is gevuld met guilty pleasures. Van Risotto tot Burgers, Pork Chops en Crispy Chicken. En vergeet het toetje niet: de Baileys parfait met gezouten caramel crunch is verrukkelijk. Op vrijdag gaan ze nog een stapje verder tijdens de Friday Night Live. Live jazz muziek zorgt voor een extra swingende avond!

Boozy Brunch bij Brooks

Elke zondag is Brooks the place to be voor een boozy brunch in Amsterdam. Geniet van perfecte cocktails en een uitgebreide selectie smakelijke brunch gerechten. De kids worden vermaakt aan de kindertafel, zodat ook de papa’s en mama’s op de zondag achterover kunnen leunen en alleen maar hoeven te genieten.

Openingstijden

Brooks is van maandag tot zondag van 8.00 t/m 22.00 uur geopend.
CONTACT
Brooks
Beethovenstraat 43, Amsterdam
020 379 2020
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

De beste plekken voor ontbijt in Amsterdam

De top 10 ontbijtspots voor een goed begin van je dag

teds-amsterdam-brunch

Een goed begin is het halve werk. Voor velen is het ontbijt de favoriete maaltijd van de dag en de ontbijt cultuur in Amsterdam is dan ook in een rap tempo aan het opkomen. Tijd voor een top 10!


Lees meerVondelpark3

Discover Amsterdam

vondelpark3 front9

Als er een prijs zou bestaan voor mooiste terras van Amsterdam, dan gaat deze zonder twijfel naar Vondelpark3. Niet alleen het terras en het waanzinnige uitzicht op het Vondepark zijn prachtig, ook het gebouw is van een adembenemende schoonheid. Het voormalige Vondelparkpaviljoen, waar voorheen Het Filmmuseum huisde, doet vandaag de dag dienst als restaurant, bar, zonneterras en TV-studio. De huiskamer van het Vondelpark biedt een oer-Hollandse keuken...

Vondelpark 3, Amsterdam


Lees meerCarter

Franse bistro met geweldige wijnen en cocktails

Carter terrace

In het hart van Oud-Zuid, op de hoek van de Valeriusstraat en Emmastraat, opende vorig jaar Carter, een op de Franse bistro geïnspireerd restaurant en cocktailbar.

Valeriusstraat 85, Amsterdam


Lees meerContact

Brooks
Beethovenstraat 43, Amsterdam
020 379 2020
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.