Restaurants

Restaurants

Pop-up concept Sjefietshe krijgt eigen restaurant

Sjefietshe is ceviche op z’n Amsterdams. Het concept kan je kennen van hun vele pop-up verschijningen in diverse restaurants. Nu is het eindelijk tijd voor een eigen plek en zal het eerste ceviche restaurant van de stad in juni haar deuren openen.

ceviche-restaurant
sjefietshe-pop-up-amsterdam
sjefietshe-restaurant

Ceviche is een visgerecht met Zuid-Amerikaanse roots. Hier kunnen verschillende soorten vis voor worden gebruikt, die door bereiding in citrussap een zeer delicate en stevige structuur krijgen. Op de kaart bij Sjefietse kan je dus veel verschillende soorten ceviche verwachten maar je kan er ook terecht voor andere lekkere visgerechten, borrelhappen en een goed glas wijn of bier. Het restaurant is het resultaat van een samenwerking tussen vier horeca toppers, verantwoordelijk voor o.a. Jacobsz, Fishbar Monk en Roast. We kunnen er dus op vertrouwen dat dit een nieuwe hotspot in Amsterdam wordt.

sjefietshe-amsterdam

Begin juni staat de officiële opening van Sjefietshe gepland. Dan kan je midden in de Pijp terecht voor uitgebreid dineren en borrelen tot laat. Hou Amsterdam Magazine in de gaten voor meer nieuws!


CONTACT
Sjefietshe
Van ostadestraat 1, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT
SUGGESTIES

The Seafood Bar

Discover Amsterdam

estida seafoodbar amsterdam oesterbar birdseye

Het nieuwe filiaal van The Seafood Bar aan het Spui is een parel van een visrestaurant. Het neusje van de zalm in het hart van Amsterdam. Sinds deze hemel op aarde voor visliefhebbers haar deuren opende is het alle dagen van de week feest. Het strakke en frisse interieur, in combinatie met de ongedwongen en de gezellig rumoerige sfeer binnen, maken The Seafood Bar anders dan ieder...

Spui 15, Amsterdam


Lees meerMossel & Gin

Discover Amsterdam

mosselgin6

If you fancy seafood and G&Ts, Mossel & Gin is the place you are looking for. In the amazing and green Westerpark you find an extremely laid back and wonderful terrace where the very friendly staff serves the best mussels, lobsters, shrimp meatballs, crab tartar, oysters and steamed mackerel. The idea is to eat your meal with one or two G&Ts. At night they build...

Gosschalklaan 12, Amsterdam


Lees meerFenicie doet de Libanese keuken eer aan

Mazza's fine dining style op het Leidseplein

fenicie-amsterdam-restaurant

Nabij het Leidseplein vind je het prachtig ingerichte Libanese restaurant Fenicie. Dit nieuwe restaurant serveert traditionele Libanese smaken om hun verfijnde gerechten te creëren. Hier ga je heen voor de fijne sfeer en culinaire hoogstandjes gepaard met mooie wijnen.

Kleine-Gartmanplantsoen 11-HS, Amsterdam


Lees meerContact

Sjefietshe
Van ostadestraat 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.