Restaurants

Restaurants

Laat je verassen door de chef bij Restaurant Watergang

Restaurant Watergang is een nieuwe aanwinst in de Weteringbuurt en laat zich het best omschrijven als intiem en sfeervol. Op de kaart staat een maandelijks wisselende 5-gangen menu met verfijnde Europese gerechten en een selectie mooie Duitse, Italiaanse en Franse wijnen. 

 

watergang-amsterdam-oost
watergang-amsterdam
watergang-europees-restaurant

Bij Restaurant Watergang geen keuze stress. Hier vertrouw je volledig op de kennis en kunde van Chef Tim van Grootheest en sous-chef Mattijs Pasmans. Maandelijks creëren zij een nieuw 5-gangen menu voor 46 euro, waarvan de gerechten een verassing zullen blijven. Vegetarisch? Ook dat kunnen ze. 

watergang-eten-amsterdam

Verwacht een menu die de seizoenen volgt, waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve, vaak lokale ingrediënten om de  verfijnde gerechten mee te bereiden. Zo wordt er in de winter inspiratie gehaald uit de boerse keuken en in de zomer uit de Mediterraanse. De wijnkaart is een mix van fijne Franse, Duitse en Italiaanse wijnen.

Openingstijden

Watergang is van woensdag tot zaterdag van 18.00 t/m 01.00 uur geopend. Op zondag kan je er van 12.30 t/m 01.00 uur terecht.


CONTACT
Watergang
Weteringstraat 41, Amsterdam
020 786 6246
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Watergang
Weteringstraat 41, Amsterdam
020 786 6246
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.