Restaurants

Restaurants

Stacked T’s: voor brunch en een vroege borrel in Amsterdam West

Stacked T’s is een nieuwe spot in Amsterdam West voor uitgebreid ontbijten, lunchen en een vroege borrel. Hier ga je heen voor bijzondere tosti’s, klassieke brunch gerechten, verse sappen, goede koffie en Amsterdamse biertjes. 

stacked-t-amsterdam-restaurant
stacked-ts-amsterdam
STACKED-amsterdam-brunch
stacked-ts-borrel

De hoofdrolspeler bij de nieuwe spot Stacked T’s is de tosti. Het menu biedt maar liefst 10 varianten met de meest uiteenlopende ingrediënten. Favorieten zijn de stacked tosti met kogelbiefstuk, truffel kaas én truffel mayonaise en de zoete variant met marshmallows. 

stacked-t-amsterdam-restaurant

Naast de bijzondere tosti’s is er genoeg anders lekkers op de kaart te vinden. Goede koffie, verse sappen en heerlijke brunch klassiekers: van Eggs Benedict, croissants en smoothie bowls tot Chicken ’n Waffles. Voor bij de borrel zijn er frietjes, bitterballen en de borrel tosti te krijgen. Er wordt voor alle gerechten zoveel mogelijk met duurzame en lokale producenten gewerkt. Zo zijn de vleeswaren, het bier en de koffie afkomstig van Amsterdamse leveranciers. 

Openingstijden

Stacked T’s is van maandag tot zondag van 09.00 t/m 18.00 uur geopend.


CONTACT
Stacked T's
De Clercqstraat 32, Amsterdam
020 854 5966
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...

SUGGESTIES

De beste plekken voor ontbijt in Amsterdam

De top 10 ontbijtspots voor een goed begin van je dag

teds-amsterdam-brunch

Een goed begin is het halve werk. Voor velen is het ontbijt de favoriete maaltijd van de dag en de ontbijt cultuur in Amsterdam is dan ook in een rap tempo aan het opkomen. Tijd voor een top 10!


Lees meerBar Ramona is bourgondisch eten en stiekem dansen

Nieuwe spot uit de koker van 3 Wijzen uit Oost

bar-ramona-amsterdam

Aan de Clerqstraat in Amsterdam West kun je vanaf nu, op de plek waar voorheen The Fat Pie zat, terecht bij Bar Ramona. Een te gekke spot alwaar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom bent voor bourgondische eten, lekker drinken en stiekem dansen.

De Clercqstraat 79, Amsterdam


Lees meerTeds weet hoe je brunch goed doet

Een all-day spot voor de perfecte (boozy) brunch

Teds-amsterdam-restaurant

In één van de mooiste straten van Oud-West zit Teds. Een all-day brunch spot waar je niet raar aangekeken zal worden als je om 10.00 uur een glas champagne bij je ontbijt besteld.  

Bosboom Toussaintstraat 60, Amsterdam


Lees meerContact

Stacked T's
De Clercqstraat 32, Amsterdam
020 854 5966
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.