Restaurants

Restaurants

Vegabond: Veganistisch restaurant en mini supermarkt

Bij Vegabond draait alles om plantaardig eten. De gezellige plek in Amsterdam West biedt een unieke, volledig veganistische winkel- en eetervaring.

 

Vegabond1
Vegabond3
Vegabond2

Vegabond is één van de eerste volledig plantaardige delicatessenwinkels in Amsterdam. Met meer dan duizend verschillende producten en zelfgemaakte gerechten om on the spot op te eten of mee te nemen. Het menu is 100% veganistisch en biedt tal van rauwe en glutenvrije opties.

Vegabond serveert warme koffie, verfrissende drankjes en heerlijke, plantaardige gerechten. Van wraps en green juices tot raw cakes en plantaardige kaas. Of je nu komt voor ontbijt, lunch, gebak of snacks, Vegabond heeft tal van gezonde opties voor vrijwel alle voedingsbehoeften. Zorg ervoor dat je de glutenvrije pompoenquiche, zelfgemaakte Snickers-repen en de Nederlandse appeltaart probeert. Het is allemaal heerlijk.

Vegabond is een must voor elke vegetarische liefhebber en plantaardige eter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vegabond | Plant-Based Food (@vegabondfood) op 29 Mei 2020 om 9:44 (PDT)


CONTACT
Vegabond
De Clercqstraat 48, Amsterdam
+31 20 786 1254
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde...


Contact

Vegabond
De Clercqstraat 48, Amsterdam
+31 20 786 1254
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.