Restaurants

Restaurants

Miss Korea Korean Barbecue

Het Sushi Festival Amsterdam belooft een mooie editie te worden. Dit jaar vind het festival plaats op het Dok stadsstrand, hierdoor is het een echte city beach edition! Geniet met je voeten in het zand van de lekkerste sushi.

SUSHISAMBA5
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Tijdens het Sushi Festival Amsterdam kun je natuurlijk je buikje helemaal rond eten, maar er is meer! Zo kun je genieten van Japans speciaal bier en Moochi ijs. Daarnaast zijn er leuke giveaways, live muziek, karaoke en nog veel meer live entertainment. Ook aan vegetariërs en vegans is gedacht, tijdens het festival zijn er ook verschillende plantaardige sushi-creaties te bestellen.

Op het tweedaagse sushifestival vindt je de langste sushi-bar van Europa en eet je naast sushi en sashimi ook sushi-donuts, sushi-burgers en sushi-burritos.

Kom naar het Dok stadsstrand op 26 en 27 mei om te genieten van deze populaire Japanse snack!
CONTACT
Miss Korea Korean Barbecue
Albert Cuypstraat 66-70, Amsterdam
+31 20 679 0606
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Miss Korea Korean Barbecue
Albert Cuypstraat 66-70, Amsterdam
+31 20 679 0606
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.