Winkels

Winkels

Matcha Mafia in de Pijp serveert ubergezonde matcha lattes

Ben jij al bekend met Matcha, een Japanse groene poederthee dat bekend staat als dé superfood onder de superfoods? Het groene goedje bevat 10x meer antioxidanten dan normale groene thee en verhoogd je concentratievermogen. Onlangs opende Matcha Mafia in de Pijp alwaar 3 matcha-enthousiastelingen mensen met hun matcha lattes willen verbinden.

MATCHA-MAFIA_alexander-sporre-photography-13
MatchaMafia6kopie
MatchaMafia1
MatchaMafia4
MatchaMafia2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Liefhebbers van Matcha zien in de Japanse groene poederthee een ideale koffievervanger. In Amerika en natuurlijk in Azië waar het oorspronkelijk vandaan komt, is Matcha razend populair. In Europa moet het groene poeder nog aan terrein winnen en dat is precies waar ze bij Matha Mafia naar streven. Matcha Mafia streeft ernaar om het eerste matchamerk van Europa te zijn.

Matcha Mafia
Matcha Mafia serveert, naast twee seizoensspecials, acht soorten lattes die zowel warm als koud geserveerd worden. Er is keuze uit een uitgebreide selectie vegan melksoorten, zoals oat, coconut, amandel en sojamelk. Uiteraard wordt er geen gebruik gemaakt van artificiële kleurstoffen en zijn alle producten 100{f791f0611bdbf5f3a463917397aee52cd69a73786905cbf7558cbb9605dad7de} natuurlijk. Naast lattes heeft Matcha Mafia gezonde power balls en chiazaad pudding jars (allebei vegan en glutenvrij).

MatchaMafia3

The Matcha
De matcha – die Matcha Mafia zelf direct importeert – is afkomstig uit Uji in Japan en is de hoogste kwaliteitCeremonial Grade Matcha. Matcha bestaat uit poeder van groene theebladeren en zit vol antioxidanten, aminozuren (L-theanine). Wanneer je matcha drinkt nuttig je het gehele theeblad waardoor je alle voedingsstoffen tot je neemt. Hierdoor heeft matcha 137 keer meer antioxidanten dan normale groene thee. Bovendien boost matcha je energielevel door de langzame toevoer van cafeïne. In tegenstelling tot koffie heb je bij het drinken van matcha geen last van pieken en dalen, maar juist van geleidelijke energy boost.

De lattes van Matcha Mafia zijn ook verkrijgbaar via Deliveroo en UberEats.
CONTACT
Matcha Mafia
Saenredamstraat 26H, Amsterdam
+31 20 221 5356
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Matcha Mafia
Saenredamstraat 26H, Amsterdam
+31 20 221 5356
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.