Uitgaan

Uitgaan

High-end stripclub BonTon opent in de Pijp

Amsterdamse nachtleven eindelijk weer spannend met de opening van high-end stripclub BonTon. De nieuwe hotspot in de Pijp biedt de ultieme avond uit gevuld met live entertainment, ontspanning en de beste service. Discretie en een laid-back sfeer staan hier hoog in het vaandel.

BONTON-17
bonton-stripclub

Op de Stadhouderskade opende onlangs de eerste high-end boutique stripclub van Amsterdam haar deuren. De door Casper Reinders en Thijs Murré ingerichte striptent biedt verschillende VIP areas alwaar dames live entertainment verzorgen terwijl de toeschouwer heerlijk relaxed van een cocktail geniet.

Geschiedenis
BonTon wordt gerund door de zussen Lotte (40) en Myrthe (38) Graanboom. Lotte werkte op haar twintigste als telefoniste bij een escortbureau. Toen de eigenaren wilden stoppen met het bureau besloot Lotte het over te nemen. Doordat steeds meer klanten vroegen of er ook een vaste locatie was, ontstond het idee voor een seksclub. Inmiddels runt Lotte samen met haar zus Myrthe al 14 jaar Club LV op de Middenweg. Toen zij merkten dat er veel vraag is naar een high-end stripclub besloten de zussen BonTon te initiëren.

BONTON-stripclub1

Inrichting
Casper Reinders is samen met Thijs Murré verantwoordelijk voor het interieur. Hun herkenbare eclectische stijl zorgt ervoor dat de gasten zich wanen in een unieke nachtclub sfeer. Reinders over de inrichting: “Ik roep al heel lang dat ik een stripclub wil inrichten. Lang genoeg blijven roepen en dromen komen uit.” Ook Murré is trots op BonTon: “Ik ben trots dat ik heb mee mogen bouwen aan de mooiste en de meest sexy club van Nederland.”


CONTACT
Stripclub BonTon
Stadhouderskade 64, Amsterdam
+31 20 640 45 20
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Stripclub BonTon
Stadhouderskade 64, Amsterdam
+31 20 640 45 20
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.