Uitgaan

Uitgaan

The All Out: Een mix van dineren, borrelen en spelplezier

Amsterdam’s nieuwste attractie, The All Out, gelegen aan de Europaboulevard, revolutioneert het uitgaansleven met een bruisende combinatie van dineren, borrelen en spelletjes.

the-all-out-amsterdam1

The All Out brengt een geheel nieuwe ervaring naar Amsterdam, bekend als ‘competitive socializing’. De nieuwe hotspot, onderdeel van social media museum The Upside Down, nodigt gasten uit om deel te nemen aan activiteiten zoals darten, shuffleboard, karaoke, de ballenbak en sjoelen, terwijl ze genieten van heerlijke gerechten en cocktails.

Het concept van The All Out richt zich op het samenbrengen van mensen in een levendige en speelse omgeving, waar competitie en gezelligheid hand in hand gaan. Het is de perfecte plek om te ontspannen en tegelijkertijd je vrienden uit te dagen in een van de vele spellen. Dit maakt The All Out een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een avond die zowel ontspannend als opwindend is.

the-all-out-amsterdam2

The All Out onderscheidt zich door een ongekend enthousiaste atmosfeer waar elke hoek van de ruimte uitnodigt tot spelen, lachen en verbinden. Dit alles wordt aangevuld met een menu van ‘New Amsterdam Classics’, waarin klassieke gerechten en drankjes een eigentijdse twist krijgen.

“The All Out is meer dan een bar; het is een speeltuin voor volwassenen waar je op een interactieve en gezellige manier competitief kunt zijn”, aldus initiator Hans Plesman.

Met zijn kleurrijke en dynamische setting biedt The All Out de perfecte achtergrond voor een avond uit waarbij gasten niet alleen genieten van de gezelligheid en de cocktails, maar ook van een gezonde dosis competitie. Of het nu gaat om een vriendenavond of een bedrijfsevenement, The All Out belooft een memorabele ervaring die het traditionele uitgaansconcept opnieuw definieert.

the-all-out-amsterdam5


CONTACT
The All Out
Europaboulevard 1B, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

Contact

The All Out
Europaboulevard 1B, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.