Cultuur

Cultuur

Anna Nooshin opent Instagram experience The Upside Down

Begin juli opent de bekende influencer Anna Nooshin haar Instagrammuseum The Upside Down Amsterdam. Op steenworp van de RAI kunnen bezoekers zich binnenkort op allerlei gekke manieren in fotogenieke en kleurrijke ruimtes laten fotograferen voor dé perfecte selfie.

TheUpsideDown_AnnaNooshin-1
TheUpsideDownAmsterdam
TheUpsideDownAmsterdam2
TheUpsideDownAmsterdam1
TheUpsideDownAmsterdam3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

In haar Instagram museum The Upside Down Amsterdam zet Anna Nooshin alles op zijn kop. Met maar liefst 1500m2 en 25 kleurrijke stijlkamers en decors met verschillende thema’s mag The Upside Down Amsterdam zich de grootste Instagram museum van Europa noemen. Direct bij de ingang verlies je het gevoel van onder en boven in een draaiende vortex, waarna je in levensgrote en bewegende projecties stapt. Je staat op je kop in de Royal Room, ervaart het leven onder zeeniveau in de Infinity Room, waarna je de Chocolate Shower betreedt in Candyland. Een bezoek duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en neemt je mee op avontuur naar een wondere wereld.

In haar Instagram Stories vertelt Anna Nooshin haar volgers; “The Upside Down Amsterdam is een plek waar je op een andere manier met je creativiteit aan de slag kan, meer dan alleen het delen van Instagram-foto’s.”

Anna Nooshin: “Het is geweldig dat deze droom na jaren eindelijk verwezenlijkt kan worden. Met The Upside Down Amsterdam willen we namelijk zoveel meer neerzetten dan enkel een Instagram waardig museum. We willen een verhaal vertellen over het Nederland van nu en bezoekers en creatieven de kans geven zich volledig in de ruimtes te ontplooien.”

TheUpsideDown_AnnaNooshin1

Instagram Museum
Na Wondr Experience en Youseum is Anna’s concept het derde selfie museum in Amsterdam. In de zogenaamde Instagram musea kijk je geen kunst, maar ben je zelf onderdeel van het museum. In de fotogenieke, kleurrijke kamers van The Upside Down Amsterdam laat je je professioneel fotograferen met als doel om dé perfecte selfie te maken.

Tickets
The Upside Down Amsterdam vind je recht tegenover de RAI en is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Tickets koop je via de website van het selfie museum dat tevens beschikt over een eigen lunchcafé.

CONTACT
The Upside Down Museum
Europaboulevard 5, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...

SUGGESTIES

Wondr Experience: Interactief Instagrammuseum

Artistieke speeltuin met 15 thematische ruimtes voor de beste Instagramfoto

Wondr_experience1

Wondr Experience is de nieuwste attractie van Amsterdam, een kleurrijke artistieke speeltuin alwaar je Instagrammable foto’s van jezelf en je vrienden kunt laten maken in verschillende thematische ruimtes. Laat je verrassen en je zintuigen prikkelen.

Meeuwenlaan 88, Amsterdam


Lees meerIn Youseum ben jij het stralende middelpunt

Nieuw Instagrammuseum laat je kritisch naar je eigen social-media kijken

Youseum

Aan musea in Amsterdam geen gebrek. Van oude meesters tot moderne en hedendaagse kunst, historisch, maatschappelijk, fotografie en Amsterdam, voor elk thema vind je in onze stad een museum. Nieuw zijn de Instagrammusea. Opende onlangs Wondr Experience in Noord voor de perfecte selfie, en vanaf november ben jij zelf het stralende middelpunt Youseum.

Weesperzijde 150, Amsterdam


Lees meerNxt Museum, eerste museum in NL voor nieuwe mediakunst

Ontdek grootschalige, digitale kunstinstallaties die je blik verruimen

UFO_NXT_Museum

Nxt Museum, het eerste museum in Nederland voor nieuwe mediakunst laat kunst met technologie samenkomen met de focus op ‘what is next’.

Asterweg 22, Amsterdam


Lees meerContact

The Upside Down Museum
Europaboulevard 5, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.