Winkels

Winkels

Coffee Company

Professioneel opgeleide barista’s helpen je bij de Coffee Company graag aan je broodnodige cafeïneshot. Kies daarnaast voor iets zoets of hartigs en laat je vermoeide voeten van het winkelen even heerlijk rusten. Kinderen kunnen hun hart ophalen in het aangrenzende Kiddieland.

Eigen koffiebonen bij de Coffee Company

Omdat deze koffiebar zijn eigen koffiebonen selecteert, brandt en direct contact heeft met de koffieboeren, krijg je gegarandeerd een kop koffie van hoogstaande kwaliteit. In deze eersteklas Nederlandse koffiebar kun je uiteraard ook terecht voor een kop koffie voor onderweg. Er wordt hier een grote verscheidenheid aan koffiebonen geserveerd van over de hele wereld. Bovendien zijn al hun koffiebonen ook beschikbaar om mee naar huis te nemen.

Openingstijden

De Coffee Company aan het Gelderlandplein 145 is iedere dag van de week geopend.
Maandag tot en met vrijdag: van 8.00 uur tot 19.00 uur
Zaterdag: van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zondag: van 9.00 uur tot 18.00 uur


CONTACT
Gelderlandplein
Gelderlandplein 145, Amsterdam
+31 (0)20 442 1181
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Gelderlandplein
Gelderlandplein 145, Amsterdam
+31 (0)20 442 1181
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.