Winkels

Winkels

Zwartjes van 1883

Zwartjes van 1883 is een van de oudste schoenenwinkels van Amsterdam. De naam is inmiddels een begrip geworden in de stad. Het spreekt nogal voor zich dat de winkel in 1883 is opgericht door meneer Zwartjes. De zaak is na die tijd verschillende keren van eigenaar gewisseld, maar de naam bleef altijd bestaan.

De bijzondere collectie van Zwartjes

Bij Zwartjes kun je terecht voor exclusieve herenschoenen. De collectie bestaat voornamelijk uit Europese topmerken, zoals Santoni, Crockett & Jones en Magnanni. De collectie verandert snel, dus er is steeds weer een mooi en nieuw aanbod. Aan het Gelderlandplein 219 is een winkel gevestigd met damesschoenen. Hier worden merken verkocht als Arche, Paul Green, Peter Kaiser en Ugg. Naast deze merken heef Zwartjes ook eigen huismerken toegevoegd: André, Zwartjes van 1883 en The Heritage Collection. Kijk voor de complete huidige collectie in de webshop. Bijzonder is dat Zwartjes van 1883 ook schoenmodellen heeft die op verzoek gemaakt kunnen worden in een andere kleur of met een ander materiaal.


CONTACT
Zwartjes van 1883
Utrechtsestraat 123, Amsterdam
+31 (0)20 623 37 01
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Zwartjes van 1883
Utrechtsestraat 123, Amsterdam
+31 (0)20 623 37 01
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.