Winkels

Winkels

ThePhoneLab, de plek voor smartphones en tablet reparaties

Wie kent het niet? Je telefoon valt uit je handen en het glas van je beeldscherm breekt in duizend stukjes. Ook kan het voorkomen dat de batterij van je telefoon sneller leegloopt of je tablet vastloopt. ThePhoneLab maakt het voor  jou en biedt hulp.

ThePhoneLab1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

ThePhoneLab is gespecialiseerd in telefoon-, tablet- en laptop reparaties. De meest voorkomende telefoon reparaties zijn binnen 30 minuten uitgevoerd. Voor tablets zit de gemiddelde reparatieduur op 60 minuten. Ook biedt ThePhoneLab levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Met of zonder afspraak ben je welkom in een van de winkels op de Beethovenstraat, Van Woustraat en Marnixstraat.

Telefoon of tablet reparatie nodig? ThePhoneLab repareert je iPhone, Samsung, iPad of andere smartphone

De snelle reparateurs werken transparant en laten je tijdens het reparatieproces meekijken. Voor een iPhone scherm reparatie en het vervangen van je iPhone batterij kun je bij ThePhoneLab kiezen uit een origineel onderdeel of een compatibel onderdeel van de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor Samsung, OnePlus en OPPO reparaties wordt enkel gewerkt met originele onderdelen.

ThePhoneLab

Voor veel mensen is repareren het nieuwe kopen. Een slimme en goedkope oplossing en nog duurzaam ook. Met 50.000+ reparaties per jaar en een gemiddelde score van 9.5 uit 7.400 reviews blijkt dat de service van ThePhoneLab door menig smartphonebezitter wordt gewaardeerd.

CONTACT
ThePhoneLab
Beethovenstraat , Amsterdam
+31 20 737 2942
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

ThePhoneLab
Beethovenstraat , Amsterdam
+31 20 737 2942
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.