Restaurants

Restaurants

Brasserie Margaux: Klassieke Franse flair in Oud-Zuid

Brasserie Margaux, een nieuw pareltje in Amsterdam-Zuid, belooft een authentieke Franse eetervaring midden in de chique Beethovenstraat. De grotere en stijlvollere ‘zus’ van Café Garçon wordt onder intimi geroemd om haar klassieke Franse flair.

Brasserie-Margaux1
Brasserie-Margaux2
Brasserie-Margaux

Bij binnenkomst in Margaux voel je direct de charme van een echte Franse brasserie, iets wat de eigenaren met veel passie en harde werk hebben weten te realiseren. De inrichting is elegant zonder pretentieus te zijn, wat goed past bij het concept van ‘what you see is what you get’. Het ongedwongen, maar stijlvolle decor draagt bij aan de sfeer waar je je direct welkom voelt.

De menukaart van Brasserie Margaux is een ode aan de klassieke Franse keuken. Zonder te veel poespas, maar met veel zorg bereid, vind je gerechten terug die de essentie van Frankrijk op je bord brengen. Vooral de lunchkaart valt op met zijn focus op warme, traditionele gerechten. Van smeuïge tartines tot rijkelijk belegde baguettes, de keuze is ruim en aantrekkelijk. De tartines en baguettes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen.

Brasserie-Margaux3

Een bijzonder kenmerk van Brasserie Margaux is De Vintage Wijnkelder, een schat aan zeldzame en smaakvolle wijnen. Deze indrukwekkende collectie van 300 wijnen, toegankelijk voor zowel de novice als de kenner, belooft de perfecte aanvulling te zijn op je maaltijd. Een goed glas wijn is hier nooit ver weg en draagt bij aan de complete Franse ervaring die Brasserie Margaux biedt.

Samengevat, Brasserie Margaux is een must-visit voor iedereen die verlangt naar een authentieke Franse brasserie-ervaring in Oud-Zuid. Het restaurant verwelkomt gasten de hele week door, waardoor je altijd de gelegenheid hebt om deze nieuwe hotspot te ontdekken. Of je nu een snelle lunch wilt of uitgebreid wilt dineren, Brasserie Margaux staat klaar om indruk te maken.


CONTACT
Brasserie Margaux
Beethovenstraat 27-A, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Brasserie Margaux
Beethovenstraat 27-A, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.