Winkels

Winkels

Brandstore interieurmerk Moooi geopend in de Utrechtsestraat

Marcel Wanders’ lifestyle- en interieurmerk Moooi verhuist haar flagshipstore naar de Utrechtsestraat. De volledige multi-sensory lifestyle collectie van het merk, zoals hun meest iconische verlichting en meubelstukken, maar ook hun accessoire, tapijt en wandbekleding collecties. is nu te zien in de nieuwe brandstore.

marcelwanders stedelijk9 1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Al meer dan twintig jaar inspireert en verleidt Moooi de wereld met sprankelende en innovatieve ontwerpen. De in 2001 opgerichte onderneming wordt momenteel geleid door Marcel Wanders en Robin Bevers. Moooi is vernoemd naar het Nederlandse woord voor mooi; Mooi. De derde ‘O’ in de merknaam staat voor een extra waarde in termen van schoonheid en authenticiteit.

”Na veertien geweldige jaren aan de Westerstraat is onze Amsterdamse winkel klaar voor een nieuw avontuur! We brengen de archetypische merkbeleving naar de levendige Utrechtsestraat in Amsterdam” – Robin Bevers, CEO Moooi

moooi-utrechtsestraat

Ontdek de wereld van Moooi
De nieuwe Moooi Store Amsterdam voegt een multi-zintuiglijke winkelervaring voor liefhebbers van interieurdesign en luxe lifestyles toe aan de Utrechtsestraat. Moooi Store Amsterdam huisvest niet alleen een groot deel van de Moooi collectie, maar ook hun geschiedenis, creativiteit en visie voor de toekomst.

Moooi’s uitgebreide design- en lifestyle collectie bestaat uit verlichting, meubels, wandbekleding, tapijten, cadeaus en home & lifestyle accessoires. Moooi Store Amsterdam biedt alle ingrediënten die je nodig hebt om je interieur en persoonlijke levensstijl samen te stellen. Het is ook de plek om diepgaand advies te krijgen over het (her)inrichten van je huis of een andere nieuwe ruimte.  

moooi7 3

De nieuwe Moooi winkel voert de recent gelanceerde ontwerpen NomNom Light, Starfall Light, Serpentine Light en Aldora Sofa. Maar ook gevestigde en nieuwe design iconen zoals de Hortensia Fauteuil, Random Light II, Meshmatics Kroonluchter, Flock of Light en nog veel meer! Naast hun bekende verlichtings- en meubelontwerpen verkoopt Moooi Store Amsterdam ook direct interieur- en lifestyle accessoires. Denk aan beddengoed, vazen, kamergeuren, kussens, sjaals, noem maar op. Kleinere ontwerpen die de perfecte cadeaus zijn voor jezelf, je interieur, of om aan iemand anders te geven. 

Bezoekers van de Moooi winkel zullen geïnspireerd worden om hun interieur te cureren en de extra ‘O’ aan hun leven en huis toe te voegen.
CONTACT
Moooi Amsterdam
Utrechtsestraat 145 - 147 , Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

Utrechtsestraat_winkelgebied

WINKELGEBIED

Utrechtsestraat

Tussen het Rembrandtsplein en het Frederiksplein ligt ’s werelds eerste groene winkelstraat: de Utrechtsestraat. Met ledverlichting en groene energie wil de straat te boek staan als de meest energiezuinige winkelstraat. Ook in het winkelaanbod is de groene lifestyle terug te vinden. In de Utrechtsestraat vind je hoogwaardige kledingwinkels,...


Contact

Moooi Amsterdam
Utrechtsestraat 145 - 147 , Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.