Winkels

Winkels

Patagonia opent flagship store: Een duurzame ontmoetingsplek

Patagonia heeft zijn eerste Nederlandse winkel geopend aan de Singel in Amsterdam, op de locatie van de voormalige club RoXY. De opening markeert een significante stap voor het merk, bekend om zijn inzet voor milieuactivisme en duurzame mode.

patagonia-amsterdam
patagonia-amsterdam1
patagonia-amsterdam3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De Patagonia flagship store in het centrum dient niet alleen als winkel maar ook als een hub voor de lokale gemeenschap, met ruimte voor sociale activiteiten en workshops gericht op milieubescherming.

“We zien deze nieuwe locatie als een kans om een nog actievere speler voor positieve verandering te worden in Nederland. De winkel is een voortzetting van Patagonia’s inzet om de connectie tussen consumenten, producten en de planeet te versterken”, aldus Nina Hajikhanian, General Manager van Patagonia Europa.

De winkel is ontworpen als een ‘liefdesverklaring aan de Nederlandse hoofdstad’, waarbij de inrichting en activiteiten weerspiegelen wat de stad te bieden heeft op het gebied van innovatie en creativiteit. Naast het verkopen van Patagonia’s duurzame producten, biedt de winkel een programma van gratis evenementen, waaronder lezingen en reparatieworkshops, die binnenkort worden gelanceerd via hun website en Instagram.

patagonia-amsterdam4

Met deze nieuwe opening in Amsterdam voegt Patagonia een belangrijk hoofdstuk toe aan zijn Europese aanwezigheid, die al winkels omvat in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en andere landen.
CONTACT
Patagonia
Singel 465, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Patagonia
Singel 465, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.