Winkels

Winkels

The Pool Jewelry is een viering van collectief meesterschap

The Pool Jewelry onderscheidt zich door een bijzondere samenwerking van vijftien sieradenmakers die gezamenlijk een winkel en webshop runnen. Deze ambachtslieden brengen een brede variëteit aan materialen en stijlen samen, variërend van goud tot plastic en van gemstones tot 3D-prints.

the-pool-jewellery-collective

The Pool is een autonoom collectief van vijftien professionele sieradenmakers, variërend van opkomende tot zowel mid-career als gevestigde kunstenaars. Hoewel sommigen oorspronkelijk uit andere landen komen, zijn alle leden van het collectief in Nederland gevestigd.

We hebben een winkel in het historische hart van Amsterdam waar het werk van onze leden te zien is. De winkel dient als kennismakingsruimte voor een breed en gevarieerd publiek om werk van nieuwe en gerenommeerde talenten te bekijken en te kopen.

Wij mogen een breed scala aan sieraden laten zien en verkopen die uniek zijn in concept, materiaal en uitvoering, maar ook toegankelijk en betaalbaar blijven voor een veelheid aan verschillende doelgroepen. De prijzen variëren van €10 tot €500, waardoor de collectie toegankelijk is voor een breed publiek.

De deelnemende kunstenaars zijn Caroline Bach, Ela Bauer, Marguerite Bones, Paul Derrez, Morgane de Klerk, Gabriella Goldsmith, Alex Gasparis, Triin Kukk, Floor Mommersteeg, Q Hisashi Shibata, Martina Turini, Chloé Valorso, Stefanie Verhoef, Iris Nieuwenburg, en Zophia Zobel.

“Elk brengt een unieke benadering en visie naar de collectie, wat resulteert in een levendig en divers aanbod. “De kracht van onze samenwerking ligt in onze diversiteit; samen vormen we een mozaïek van creativiteit,” aldus Iris Nieuwenburg.


CONTACT
The Pool - Jewellery Collective
Grimburgwal 4, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

The Pool - Jewellery Collective
Grimburgwal 4, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.