Winkels

Winkels

Rogge Amsterdam

Rogge is een hippe kledingboetiek in Amsterdam, opgericht door twee broers. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht voor moderne kleding van hedendaagse merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Levi’s, Drykorn, Second Female, Filippa K, NAN, Armani en nog veel meer andere mooie merken.

Zoek je perfecte outfit uit bij Rogge

Rogge heeft maar liefst twee winkels in Amsterdam: een aan de Ferdinand Bolstraat en een aan het Gelderlandplein. Beide winkels hebben een groot aanbod van verschillende merken waaronder ook lokale merken zijn. Ga eens langs om lekker rond te neuzen en laat je inspireren door de nieuwste trends. Rogge staat voor stijlvol en hip en heeft een ontspannen sfeer. Het personeel staat graag voor je klaar om je te helpen. Ze hebben veel ervaring in de mode-industrie en zijn uitstekend op de hoogte van de trends. Met de mooie merken en de hulp van de broers kan je de plank haast niet misslaan. De kans is dus groot dat je met de perfecte outfit de winkel verlaat.


CONTACT
Rogge Amsterdam
Gelderlandplein 48, Amsterdam
+31 (0)20 642 63 06
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Rogge Amsterdam
Gelderlandplein 48, Amsterdam
+31 (0)20 642 63 06
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.