Winkels

Winkels

H&M Home concept store geopend op de Kalverstraat

Toe aan een nieuw interieur? In de Kalverstraat opende onlangs de eerste H&M Home-winkel van Nederland. De inspirerende en vernieuwende concept store biedt maar liefst 586 vierkante meter woonaccessoires.

HMHome_Poppy1
HMHome1
HMHome5
HMHome6
HMHome2
HMHome
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Na Londen, München, Hamburg, Stockholm, Kopenhagen en Oslo heeft Amsterdam nu ook haar eigen H&M Home concept store. In de nieuwe winkel, met ingangen op de Kalverstraat en Rokin, kun je terecht voor het gehele assortiment van H&M Home en een selectie van andere interieurmerken.

“Met onze H&M Home concept stores willen we klanten een inspirerende ervaring bieden die een aanvulling vormt op ons digitale aanbod. Met de winkel in Amsterdam hopen we dé plek te worden waar klanten naartoe gaan als ze op zoek zijn naar modern design en home decoratie”, vertelt Peter Klagsmark, de general manager van H&M Home.

De H&M Home concept store biedt een vernieuwende en dynamische shopomgeving met maar liefst 586 vierkante meter interieur- en designmerken. Naast meubels en lampen bestaat de collectie uit vazen, dienbladen, sculpturen, kaarsen, kussens, plaids, decoratieve accessoires en alles voor woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

HMHome4

In de nieuwe H&M Home-winkel worden lokale en wereldwijde samenwerkingen gelanceerd. De Zweedse modegigant kondigde onlangs een samenwerking met de New Yorkse ontwerper Jonathan Adler aan.

CONTACT
H&M Home Concept Store
Kalverstraat 122, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

H&M Home Concept Store
Kalverstraat 122, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.