Winkels

Winkels

Koopjesdorp The Style Outlets opent in november in Halfweg

In november opent op steenworp van Amsterdam The Style Outlets, een fashion outlet alwaar 115 bekende sport- en modemerken zoals Nike, Guess, O’Neill en The Kooples winkels openen met koopjes.

Amsterdam-The-Style-Outlets2-1
Amsterdam-The-Style-Outlets5
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

The Style Outlets is het Amsterdamse antwoord op Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad en de Designer Outlet’s in Roermond en Roosendaal. Op het terrein van SugarCity in Halfweg langs de Ringvaart wordt momenteel een outletcentrum van negentienduizend vierkante meter neergezet alwaar 115 bekende modemerken vanaf 26 november hun intrek zullen nemen. Naast mode en accessoires vind je in Amsterdam The Style Outlets verschillende restaurants, bars en een Starbucks.

Mode- en sportmerken met korting

Bekende mode- en sportmerken zoals Adidas, Nike, Guess, Björn Borg, Puma, New Balance, O’Neill en The Kooples bieden samen met 107 andere modemerken de 2,5 miljoen koopjesjagers die The Style Outlets jaarlijks zullen bezoeken, kleding en accessoires tegen hoge kortingen. In de komende weken verwacht The Style Outlets nog meer merken bekend te maken.

Amsterdam-The-Style-Outlets3

Kom met de auto, fiets, trein of boot

Op het terrein van The Style Outlets is plaats voor 2.200 auto’s en 200 fietsen. En voor de deur van SugarCity in Halfweg is een treinhalte van de NS.

Opening The Style Outlets
Vanaf 26 november is koopjescentrum The Style Outlets 7 dagen per week geopend voor bezoekers.

CONTACT
Amsterdam The Style Outlets
Suikersilo-West 18, Halfweg
+31 20 890 8655
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Omgeving

Ook buiten Amsterdam kun je tal van bezienswaardigheden bewonderen en unieke plekken bezoeken. Nederland is een relatief klein land, dus je hoeft niet urenlang in de auto te zitten om in een kort tijdsbestek veel van deze hotspots te zien. Om je een idee te geven, wanneer je...


Contact

Amsterdam The Style Outlets
Suikersilo-West 18, Halfweg
+31 20 890 8655
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.