Voor een Vietnamees restaurant in Amsterdam dat specialist is in Pho raden we je zeker aan om restaurant Saigon Caphe te bezoeken. Dit restaurant wordt namelijk alom geprezen vanwege deze Vietnamese rijst-noedelssoep met een bijzonder heerlijk aroma. De Pho van Saigon Caphe is een rijke en authentieke runderbouillon met rijst noedels, die wordt geserveerd met sauzen en vers kruidblad om zelf op smaak te brengen. Om je een idee te geven, dit restaurant serveert dagelijks honderden liters Pho aan de echte liefhebbers. Maar er is nog veel meer. Saigon Caphe heeft ook lekkere Vietnamese loempia’s in huis, evenals ander Vietnamees streetfood zoals gegrilde saté, salade rollen, salades en rijstpannenkoeken. Je kunt er zelfs cocktails bestellen die op Vietnam zijn geïnspireerd.

Locaties Saigon Caphe in Amsterdam

Het populaire restaurant is op diverse plekken in Amsterdam gevestigd. Zo vind je hun restaurants op het Leidseplein (Leidsestraat 95/1), het Centraal Station (De Ruijterkade 44 A) en op het Gelderlandplein (Willem van Weldammelaan 41-45).


CONTACT
Gelderlandplein
Willem van Weldammelaan 41, Amsterdam
+31 (0)20 661 53 95
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Gelderlandplein
Willem van Weldammelaan 41, Amsterdam
+31 (0)20 661 53 95
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.